Log in
A+ A A-

Κάλπες το Νοέμβριο στην Ελλάδα; - Μιχαλολιάκος: "Όλα ανοιχτά"

Εντείνονται τα σενάρια για πρόωρες εκλογές στην Ελλάδα, εάν τελικά οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής προχωρήσουν σε μαζική παραίτηση.  Ο Νοέμβριος ο πιθανότερος μήνας για να στηθούν κάλπες.  Τι απάντησε ο Μιχαλολιάκος.

 

Πιο κοντά από ποτέ φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών στην Ελλάδα - των τρίτων μέσα σε ενάμιση χρόνο - με δεδομένο πια ότι οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής σκέφτονται να προχωρήσουν σε μαζικές παραιτήσεις.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Κυβέρνηση έχει καταλήξει στην πιθανότητα να στήσει κάλπες το Νοέμβριο, που είναι και ο καταληκτικός μήνας κατά τον οποίο μπορούν να γίνουν εκλογές με "λίστα", δηλαδή χωρίς να υπάρξει σταυροδοσία και δραματική αλλαγή στα ονόματα των Βουλευτών που εξελέγησαν τον Ιούνιο του 2012.

Στην αντίπερα όχθη, ούτως ή άλλως, εάν η Χρυσή Αυγή επιλέξει ηχηρή αποχώρηση από την Βουλή, θα στηθούν κάλπες σε 15 Περιφέρειες - σε όποιες είχε εκλέξει Βουλευτή - αν και δεν έχει αποσαφηνιστεί τι θα συμβεί με πιθανή παραίτηση του Βουλευτή Επικρατείας, καθώς το Σύνταγμα δεν προβλέπει διαδικασίες αντικατάστασής του από Βουλευτή άλλου κόμματος.

"Αν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποίησης, δεν θα είναι υπεύθυνη η Χρυσή Αυγή αλλά αυτοί που τη δαιμονοποιούν και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο.  Όλα είναι ανοιχτά. Η Χρυσή Αυγή αμύνεται», δήλωσε από την πλευρά του ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής, Νίκος Μιχαλολιάκος

Media