Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Ερωτική επιστολή στην Θάτσερ από Υπουργό της

Τον έρωτά του προς τη Μάργκαρετ Θάτσερ εξομολογείται το 1983 ένας από τους υπουργούς της Μάργκαρετ Θάτσερ σε γράμμα του προς αυτήν που δημοσιοποιήθηκε τη Δευτέρα! Είναι σχεδόν μια ερωτική επιστολή ενός θαυμαστή προς την πρώην πρωθυπουργό της Βρετανίας, την περίφημη "Σιδηρά Κυρία".

Ο σερ Τζον Νοτ έγραψε το ιδιωτικό σημείωμα, όταν παραιτήθηκε από υπουργός Άμυνας από την συντηρητική κυβέρνηση της Θάτσερ το 1983.

"Ο μεγαλύτερος θρίαμβός σας ως πρωθυπουργός, αν μπορώ να το πω έτσι, είναι ότι πραγματικά αρέσετε στους συναδέλφους σας. Μερικοί εξ αυτών σάς αγαπούν λίγο!" έγραφε ο Νοτ στη Θάτσερ, η οποία απεβίωσε τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους, σε ηλικία 87 ετών .

Ο Νοτ συνέχισε: "Είναι ασυγχώρητο να το λεω αυτό στις μέρες μας, αλλά σάς θαυμάζω πραγματικά ως γυναίκα - η καλή εμφάνισή σας, η έντονη προσωπικότητά σας πάντοτε με γοήτευαν ως άνδρα. Λυπάμαι, αλλά πού είναι το λάθος σε αυτό; "

"Νομίζω ότι η συναισθηματική, ενστικτώδης και ρεαλιστική προσέγγισή σας για τα περισσότερα θέματα - τόσο πολύ θηλυκή - είναι το μυστικό της επιτυχίας σας στον ανδροκρατούμενο κόσμο της πολιτικής."

Ο Νοτ αναφέρει στα απομνημονεύματαά του, ότι η Θάτσερ δεν απάντησε στην επιστολή την οποία υπέγραφε "Με αγάπη - Τζον".

ΣΚΑΙ