Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δεκάχρονος πήρε κρυφά το αυτοκίνητο και ισχυρίστηκε ότι είναι...νάνος

Με μια απίστευτη δικαιολογία επιχείρησε ένα δεκάχρονο παιδί, το οποίο είχε πάρει κρυφά το αυτοκίνητο των γονιών του, να αποφύγει τους αστυνομικούς, υποστηρίζοντας ότι είναι ενήλικας... νάνος και έχει ξεχάσει το δίπλωμα οδήγησης.

Όλα συνέβησαν όταν ο λιλιπούτειος Σκανδιναβός υπερεκτίμησε τις δυνατότητές του στην οδήγηση και έθεσε σε κίνδυνο τόσο την δική του ζωή όσο και αυτήν της 18 μηνών αδελφής του.

Ειδικότερα, το παιδί πήρε τα κλειδιά του αυτοκινήτου, άνοιξε την πόρτα και επιβιβάστηκε, μαζί με την αδελφή του, προκειμένου να επισκεφθεί τους παπούδες του, διανύοντας μια απόσταση εξήντα χιλιομέτρων.  Τελικώς, κατάφερε να οδηγήσει χωρίς πρόβλημα για δέκα χιλιόμετρα αφού, κάποια στιγμή, έχασε τον έλεγχο του οχήματος και έπεσε σε χαντάκι.

Τα δυο παιδιά, τα οποία δεν τραυματίστηκαν, εντοπίστηκαν από τον οδηγό ενός εκχιονιστικού μηχανήματος, ο οποίος ειδοποίησε την Αστυνομία.  Το παιδί, φοβούμενο ότι οι γονείς του θα το τιμωρήσουν, ισχυρίστηκε ότι ήταν... νάνος με δίπλωμα, θεωρώντας ότι, με αυτόν τον τρόπο, δεν θα ειδοποιηθεί το σπίτι του από τις Αρχές.  

Η Αστυνομία, αν και δεν πίστεψε τον ισχυρισμό του, αποφάσισε, κατόπιν συννενόησης με τους γονείς, να κλείσει την υπόθεση χωρίς να απαγγείλει κατηγορίες.