Log in
A+ A A-

Μεξικό: 16χρονη δολοφόνος σκότωσε την φίλη της με 65 μαχαιριές

Φρικτό έγκλημα στο Μεξικό, με μια 16χρονη να κατακρεουργεί, στην κυριολεξία, την συνομήλικη φίλη της, επειδή ανήρτησε στο Facebook τολμηρές φωτογραφίες που είχαν βγάλει από κοινού.

"Μπορεί να φαίνεται ότι είμαι πολύ ήρεμη, όμως στο μυαλό μου σε έχω σκοτώσει τουλάχιστον τρεις φορές.  Θα είσαι τυχερή αν επιβιώσεις μέχρι το τέλος του έτους".  Με αυτά τα λόγια, η Erandy Elizabeth Gutierez προειδοποίησε την φίλη της, Anel Baez, ότι θα πληρώσει πολύ ακριβά την επιλογή της να ανεβάσει στο Facebook τις τολμηρές φωτογραφίες τους. 

Παρόλα αυτά, η επίσης 16χρονη Baez δεν μπορούσε να πιστέψει τι την περίμενε.  Αντίθετα, κάλεσε την φίλη της στο σπίτι, προκειμένου να μιλήσουν και να τα βρουν.  Αυτό ήταν το μοιραίο της λάθος.  Τυφλωμένη από το μίσος, η Erandy ζήτησε να πάει στο μπάνιο, αντ' αυτού όμως πήγε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και κατέσφαξε την φίλη της, μαχαιρώνοντάς την τουλάχιστον 60 φορές!

Όμως, όπως αποδείχθηκε, η ψυχρότητα με την οποία δολοφόνησε την φίλη της, δεν σημαίνει πως υπέκρυβε και τον ανάλογο... επαγγελματισμό.  Όλα αυτά καθώς οι Αρχές, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφεραν να βρουν στοιχεία και να συλλάβουν την 16χρονη, η οποία, κατά τα άλλα...θρηνούσε στην κηδεία της Baez.

Η είδηση της σύλληψής της προκάλεσε σοκ στους συμμαθητές της, οι οποίοι θεωρούσαν ότι οι δυο μαθήτριες ήταν στενά συνδεδεμένες μεταξύ τους.