Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 309
Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Μιχάλης - Τζέσικα: Ο έρωτας που οδήγησε σε αιματοχυσία

Συγκλονισμένη παραμένει η Κοινή Γνώμη στη Νέα Υόρκη από το έγκλημα πάθους με δράστη – και μετέπειτα αυτόχειρα – τον 37χρονο Ελληνοαμερικανό Μάικλ Σκιαδά και θύμα τον 28χρονο τραπεζικό υπάλληλο της TD BANK, Φρανκ Πανεμπιάνκο, ο οποίος είχε συνάψει σχέση με την πρώην φίλη του, Τζέσικα Κάστεν.

Την Τρίτη, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο ABC έδωσε στην δημοσιότητα το βίντεο από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του εστιατορίου, στο πάρκινγκ του οποίου έλαβε χώρα το φονικό. Εκεί, η 28χρονη Τζέσικα είχε μεταβεί με τον Φρανκ προκειμένου να πιουν το ποτό τους και να παρακολουθήσουν έναν αγώνα Φουτμπολ. Όπως φαίνεται από την εν γένει ξέγνοιαστη συμπεριφορά τους, αλλά και τις σχετικές μαρτυρίες, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι είχε πρόθεση να έρθει σε αντιπαράθεση μαζί τους ο – τυφλωμένος από την ζήλια – 37χρονος ομογενής. 

Σύμφωνα με το οικογενειακό περιβάλλον του θύματος – που έχει απαιτήσει να μην ενοχληθεί περαιτέρω από τους δημοσιογράφους – ο Φρανκ συνήψε σχέση με την Τζέσικα μόλις πριν από μερικούς μήνες και δεν γνώριζε ποιος ήταν ο πρώην της και τον εκρηκτικό του χαρακτήρα.

«Ο ανιψιός μου δεν ήταν τύπος που συμμετείχε σε καβγάδες», δήλωσε θλιμμένος και εν μέρει απορημένος ο θείος του άτυχου 28χρονου.
Το οικογενειακό υπόβαθρο του Μάικλ Σκιαδά – πέρα από το «καθαρό» ποινικό μητρώο του – δεν είναι ευρύτερα γνωστό στην ελληνική κοινότητα.

Παρόλα αυτά, η σχέση του με την 28χρονη Τζέσικα Κάστεν φαίνεται πως ήταν ιδιαίτερα θερμή, όπως καταδεικνύουν και φωτογραφίες από κοινές εμφανίσεις του, που διέρρευσαν στα αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα.