Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 245
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δείτε βίντεο: Απολύθηκε η καθηγήτρια που φωτογραφήθηκε στο Playboy

Απολύθηκε τελικά η νεαρή καθηγήτρια Ισπανικών, που είχε έρθει στο στόχαστρο εξαιτίας παλαιότερης φωτογράφισής της στο Πλεϊμπόυ.

Παρά το γεγονός ότι η 21χρονη Cristy Nicole Deweese είχε ποζάρει γυμνή τρία χρόνια νωρίτερα και, σε κάθε περίπτωση, πολύ πριν ξεκινήσει την καριέρα της ως εκπαιδευτικός, η συντηρητική Πολιτεία του Τέξας δεν την συγχώρεσε, με αποτέλεσμα να χάσει τελικά την δουλειά της.

Στο πλευρό της 21χρονης σέξυ καθηγήτριας βρίσκονταν, εξ αρχής, οι μαθητές, αλλά και κάποιοι από τους γονείς, που θεωρούσαν ότι θα έπρεπε να κριθεί για την συμπεριφορά της εντός των τειχών του σχολείου.

Παρόλα αυτά, οι φωτογραφίες και το βίντεο της φωτογράφισης παρέμεναν στο διαδίκτυο, ενώ και οι δηλώσεις της, μετέπειτα, εκπαιδευτικού ήταν χαρακτηριστικές:

"Τα οπίσθιά μου φαίνονται πολύ όμορφα είτε όταν φοράω τζιν, είτε όταν φοράω παντελόνι είτε όταν δεν φοράω τίποτα.  Τα πόδια μου είναι μακριά.  Αλλά το αγαπημένο μέρος του σώματός μου είναι το στήθος μου.  Είναι μικρό, αλλά πραγματικά καλοσχηματισμένο", είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Κάποιοι από τους μαθητές της έχουν επικοινωνήσει μαζί της μέσω διαδικτύου, ενώ ένας εξ αυτών έχει συγκεντρώσει 300 υπογραφές προκειμένου να πιέσει για την επαναπρόσληψή της.  Η ίδια, όμως, παρά την πικρία της, φαίνεται να συμβιβάζεται με την ιδέα ότι η θητεία της στην εκπαίδευση έλαβε τέλος.

"Επειδή προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά δεν σημαίνει ότι δεν μου άρεσε να διδάσκω.  Ό,τι έγινε, έγινε.  Δεν έχει νόημα να στεναχωριέμαι.  Απλώς, ελπίζω να βρουν σύντομα τον αντικαταστάτη μου για να μην επηρεαστούν οι μαθητές", αρκέστηκε να πει η νεαρή κοπέλα, αν και γνωρίζει πως το πρόβλημα των μαθητών δεν είναι ακριβώς...η διδασκαλία των Ισπανικών.

Media