Log in
A+ A A-

Βαλτιμόρη: Τι δήλωσε ο νεαρός που... τις έφαγε από την μαμά

Για το περιστατικό της σκληρής τιμωρίας που δέχτηκε από την μητέρα του μπροστά σε εκατοντάδες διαδηλωτές και εκατομμύρια τηλεθεατές σε ολόκληρο τον κόσμο μίλησε σε αμερικανικούς τηλεοπτικούς σταθμούς ο 16χρονος Μάικλ Σίνγκλετον, έχοντας την ίδια στο πλευρό του.

"Μόλις την είδα σκέφτηκα. Χριστέ μου τι θέλει η μητέρα μου εδώ; Την γνωρίζουν όλοι οι φίλοι μου και κάθε φορά που την βλέπουν λένε 'Έρχεται η Τόγια, σοβαρευτείτε".  Αυτή και μόνο η δήλωση αρκεί για να αντιληφθεί κάποιος τον επιβλητικό χαρακτήρα της "μαμάς Τόγια".  Αν βέβαια δει ξανά και την σκηνή κατά την οποία πειθαρχεί τον γιο της, προκειμένου να βγάλει την κουκούλα και να απομακρυνθεί από τις διαδηλώσεις της Βαλτιμόρης, μπορεί να βγάλει το αυτονόητο συμπέρασμα: Η Τόγια... δεν αστειεύεται.

"Καταλαβαίνω πως η μαμά μου με αγαπάει. Θα πρέπει κι εγώ να προσπαθήσω περισσότερο να τα πάω καλά", είπε ο 16χρονος Μάικλ Σίνγκλετον.

Από την πλευρά της, η μητέρα του ξεκαθάρισε ότι δεν είναι πλέον θυμωμένη με τον γιο της και απέδωσε την αντίδρασή της στην μεγάλη αγάπη που νοιώθει για αυτόν και την ανάγκη να τον προστατεύσει.

"Δεν είμαι εκνευρισμένη μαζί του πια. Όσο εγώ αναπνέω δε θα είναι στο δρόμο να πουλά ναρκωτικά, δεν θα ζήσεις έτσι", είπε απευθυνόμενη και στον ίδιο το γιο της.

Παράλληλα, η Τόγια Γκράχαμ τόνισε ότι οι συνθήκες ζωής της δεν έχουν καμία διαφορά από αυτές των υπολοίπων ανύπαντρων μανάδων της περιοχής.  Μάλιστα, εκτός από τον Μάικλ, έχει άλλα πέντε παιδιά, τα οποία συντηρεί μόνη της.