Log in
A+ A A-

Ανακοινώνει υποψηφιότητα ο Τζεμπ Μπους

Την προσεχή Δευτέρα αναμένεται να ανακοινώσει και επίσημα την υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Ρεμπουπλικανών ο πρώην Κυβερνήτης της Φλόριδα, Τζεμπ Μπους, ξεκινώντας και επισήμως την προεκλογική του καμπάνια.

Η υποψηφιότητα Μπους, η οποία, και λόγω ονόματος, θεωρείται από τις πιο ενδιαφέρουσες, έχει προκαλέσει το μεγάλο ενδιαφέρον των αναλυτών, ιδίως μετά τα σχετικά χαμηλά ποσοστά που συγκέντρωνε στις δημοσκοπήσεις, αφού θεωρείτο δεδομένο ότι θα εκφράσει ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τις σχετικές αναλύσεις, ο Τζεμπ Μπους αναμένεται να ρισκάρει και να επιλέξει μια τακτική υπομονής, θεωρώντας ότι με την κατάλληλη στρατηγική θα καταφέρει να κερδίσει υποστηρικτές στις βασικές Πολιτείες και να ανατρέψει τα δεδομένα στον δρόμο για την διεκδίκηση της Προεδρίας.

Παράλληλα όμως υπάρχει και εκείνη η μερίδα πολιτικών αναλυτών που πιστεύει ότι μια τέτοια τακτική δεν θα βγει σε καλό για τον κύριο Μπους, αφού οι σημερινοί ρυθμοί της πολιτικής ζωής είναι πολύ γρήγοροι για να τους ακολουθήσει. Ασφαλώς, τα ενδιαφέροντα ξεκινούν μετά την αναμενόμενη ανακοίνωση της Δευτέρας.