Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Σοκ για τον θάνατο του Paul Walker

Σοκ στην παγκόσμια Κοινή Γνώμη προκαλεί ο τραγικός θάνατος του δημοφιλούς ηθοποιού Paul Walker, ο οποίος έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην Καλιφόρνια.

 

Ο Walker, ο οποίος έγινε γνωστός στο κινηματογραφικό κοινό κυρίως από τους ρόλους του στις συνέχειες της δημοφιλούς ταινίας "Fast and Furious" απανθρακώθηκε μέσα στην Πόρσε στην οποία επέβαινε, όταν ο φίλος του, που οδηγούσε, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να προσκρούσει πάνω σε ένα δέντρο.  Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά και ο θάνατός των δυο ανδρών ήταν ακαριαίος.

Λίγο νωρίτερα, ο Paul Walker είχε δώσει το παρών στην φιλανθρωπική εκδήλωση "Winter Drive".  Η είδηση του θανάτου του κυκλοφόρησε αρχικά σαν φήμη και όλοι ήλπιζαν ότι επρόκειτο για φάρσα.  Τελικώς, όμως, επιβεβαιώθηκε από όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία, ενώ και η σελίδα του στο Facebook προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση.

"Με μια πραγματικά βαριά καρδιά επιβεβαιώνουμε ότι ο Paul Walker απεβίωσε σήμερα σε ένα τραγικό αυτοκινητιστικό ατύχημα, ενώ είχε παρευρεθεί σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση για οργανισμό Reach Out Worldwide. Ο ίδιος ήταν επιβάτης στο αυτοκίνητο ενός φίλου, όπου και οι δύο έχασαν τη ζωή τους"