Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Αντίστροφη μέτρηση για την πρώτη χιονοθύελλα

Αντιμέτωπη με την πρώτη χιονοθύελλα του χειμώνα αναμένεται να έρθει η Νέα Υόρκη τις επόμενες ώρες, με τους μετεωρολόγους να προειδοποιούν για τυχόν κυκλοφοριακά προβλήματα που ενδέχεται να προκύψουν.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τα ξημερώματα της Τρίτης μέχρι και τις πρωινές ώρες αιχμής, ο καιρός αναμένεται να "αγριέψει" περιλαμβάνοντας τουλάχιστον 3 με 6 ίντσες χιόνι και θερμοκρασίες οι οποίες δεν θα ξεπεράσουν τους 30 βαθμούς Φαρενάιτ.

Η χιονοθύελλα θα προκαλέσει τα συνηθισμένα κυκλοφοριακά προβλήματα, με τους οδηγούς να καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη προσοχή, αφού η ολισθηρότητα του δρόμου και η αυξημένη κίνηση εγκυμονούν κινδύνους για ανεπιθύματα συμβάντα στην άσφαλτο.

Σε ό,τι αφορά στα τρένα, στις περιοχές όπου το χιόνι θα ξεπεράσει τις τέσσερις ίντσες αναμένεται να παρατηρηθούν καθυστερήσεις, με το σενάριο ακύρωσης δρομολογίων να μοιάζει τραβηγμένο, με βάση τα δεδομένα που είναι γνωστά αυτήν την στιγμή.

Παράλληλα, όσοι προγραμματίζουν να ταξιδέψουν με αεροπλάνο σε ολόκληρη την χώρα θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι για όλα, αφού ήδη ανακοινώθηκαν καθυστερήσεις και ακυρώσεις πτήσεων.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, η χιονοθύελλα θα σταματήσει το μεσημέρι της Τρίτης, όμως μέχρι την Παρασκευή οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν ιδιαίτερα χαμηλές.