Log in
A+ A A-

Connecticut: Τρόμος από πυροβολισμούς κοντά σε σχολείο

Συναγερμός σήμανε σε Δημοτικό σχολείο του Norwalk, στο Connecticut, όταν η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για πυροβολισμούς στην ευρύτερη περιοχή.

 

Ειδικότερα, οι Αρχές δέχτηκαν κλήση στις 11:25 το πρωί, και αμέσως απέστειλαν αστυνομικές δυνάμεις προκειμένου να διερευνήσουν τι είχε συμβεί.  Την ίδια στιγμή, η Διεύθυνση του σχολείου έδωσε εντολή προκειμένου οι μαθητές να παραμείνουν στις αίθουσες και να μην φύγουν μέχρι να δώσει το "πράσινο φως" η Αστυνομία.

Οι έρευνες των αστυνομικών υπήρξαν ενδελεχείς, όπως όμως υποστηρίζουν οι ανώτεροι αξιωματικοί, δεν υπήρξε καμία ένδειξη ή μαρτυρία που να επιβεβαιώνει την καταγγελία της εκπαιδευτικού.

"Υπήρχαν αστυνομικοί οι οποίοοι κινούνταν κοντά στην περιοχή, με αποτέλεσμα να φτάσουν άμεσα στο σημείο.  Όμως, κανένας δεν είχε ακούσει τους πυροβολισμούς.  Υπήρχαν άνθρωποι που περπατούσαν αμέριμνοι με το σκύλο τους, ενώ ερευνήσαμε και το Cranbury Park, και ούτε εκεί υπήρχε ανάλογη μαρτυρία", ανέφερε ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας.

Τελικώς, η Αστυνομία ειδοποίησε το σχολείο πως οι μαθητές είναι ασφαλείς και μπορούν να αποχωρήσουν.  Παρόλα αυτά, μια δύναμη παρέμεινε στην περιοχή και παρακολουθεί διακριτικά τον χώρο πέριξ του σχολείου.