Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο από Νέα Υόρκη: Αντιδράσεις για τους... "μηχανόβιους" του Washington Heights

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ένα βίντεο που αναρτήθηκε στο Youtube και παρουσιάζει δεκάδες δικυκλιστές να κάνουν... επίδειξη των μηχανών τους στην μέση ενός πολυσύχναστου δρόμου, στο Washington Heights της Νέας Υόρκης.

Όπως γίνεται αντιληπτό και στο βίντεο, οι δικυκλιστές σταμάτησαν στην μέση του δρόμου και άρχισαν να κάνουν θόρυβο και κύκλους με τις μηχανές τους, πατώντας "γκάζι" και καταλαμβάνοντας το οδόστρωμα.

Το περιστατικό συνέβη στην συμβολή των 190 Street και Broadway, στο Γραφείο Τελετών του P.G. Ortiz.  Λίγο αργότερα, έγινε γνωστό ότι απλώς ήθελαν να αποτίσουν φόρο τιμής σε έναν σύντροφό τους, η σωρός του οποίου βρισκόταν στην αίθουσα του Γραφείου.  Παρόλα αυτά όμως, η συμπεριφορά τους θεωρήθηκε προκλητική, καθώς απέκλεισαν τον δρόμο σχεδόν για 25 λεπτά.

Η εικόνα έφτασε μέχρι τον Δήμαρχο Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάσιο, ο οποίος εξέφρασε την αγανάκτησή του και προειδοποίησε ότι, σε συνεργασία με την Αστυνομία, η αντιμετώπιση σε ανάλογο περιστατικό, από τούδε και στο εξής, θα είναι σκληρή και αυστηρή.

Media