Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 244
Log in
A+ A A-

Ομογενής ο δολοφόνος του γιατρού του Τζορτζ Μπους του Πρεσβύτερου

Ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του φερόμενου ως δράστη της δολοφονίας του γιατρού Δρ. Μαρκ Χάουσκενκτ, ιατρού του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους του Πρεσβύτερου, έχουν εξαπολύσει οι αστυνομικές Αρχές του Τέξας.

 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, πρόκειται για τον Τζόσεφ Τζέιμς Πάππας, ο οποίος εμφανίζεται να έτρεφε μίσος για τον Δρ. Χάουσκενκτ, αφού στα δικά του χέρια είχε εκπνεύσει, κατά την διάρκεια χειρουργικής επέμβασης, η μητέρα του.  Το εν λόγω περιστατικό είχε συμβεί πριν από περίπου 20 χρόνια, παρόλα αυτά όμως ο - 62χρονος σήμερα - Πάππας φαίνεται πως το κράτησε μέσα του και επιζητούσε εκδίκηση, θεωρώντας το θύμα υπεύθυνο για τον θάνατο της μητέρας του.

Ο γιατρός πυροβολήθηκε πάνω στο ποδήλατό του, ενόσω κατευθυνόταν στο νοσηλευτικό ίδρυμα που εργαζόταν.  Όπως τονίζεται από την Αστυνομία, ο δράστης τον προσπέρασε και στην συνέχεια πυροβόλησε εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Η Αστυνομία φαίνεται πλέον πως έχει δέσει την υπόθεση, αφού έχει βρει αδιάσειστα στοιχεία σε κατ' οίκον έρευνα για τον Πάππας.  Παρόλα αυτά, ο 62χρονος παραμένει άφαντος, ενώ εκφράζονται υποψίες ότι, πολύ πιθανόν, να έχει ήδη δώσει τέλος στην ζωή του, έχοντας επιδείξει ανάλογες τάσεις και αντιμετωπίζοντας ψυχολογικά προβλήματα.

Όμως, επισημαίνεται πως μέχρι να εντοπιστεί θεωρείται πολύ επικίνδυνος, όντας μάλιστα οπλισμένος.

Οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.