Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Η ΜΤΑ συμβουλεύει να πάτε σπίτι νωρίς...

Έκτακτη προειδοποίηση προς το επιβατικό κοινό εξέδωσε η αρμόδια εταιρεία μαζικών μεταφορών και σιδηροδρόμων της Νέας Υόρκης (ΜΤΑ), συνιστώντας όλους όσοι θα χρησιμοποιήσουν τρένα και λεωφορεία να επιστρέψουν σπίτι τους όσο το δυνατόν πιο νωρίς.

"Η θύελλα έφτασε νωρίτερα από ό,τι είχαμε προβλέψει", τονίζεται στην ανακοίνωση, όπου εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή ιδίως στους επιβάτες που θα χρησιμοποιήσουν τους συρμούς της Metro-North και του Long Island Rail Road, των οποίων οι γραμμές, επειδή δεν είναι υπόγειες, είναι και πιο επιρρεπείς στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

"Οι υπηρεσίες σε μετρό, σιδηροδρόμους και λεωφορεία μπορεί να περιοριστεί ή να διακοπεί εντελώς, ανάλογα με την χιονόπτωση", αναφέρει η ΜΤΑ, συμβουλεύοντας τους επιβάτες να μην μετακινηθούν εάν δεν υπάρχει συγκεκριμένος λόγος.

"Αν δεν χρειάζεται να μετακινηθείτε απόψε, σας συνιστούμε να μην το κάνετε.  Εάν πρέπει να μετακινηθείτε οπωσδήποτε, να ελέγξετε το Service Status της ιστοσελίδας μας για να γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί", είναι το τελικό περιεχόμενο της ανακοίνωσης.