Log in
A+ A A-

Super Bowl: Πέφτουν οι τιμές των εισιτηρίων

Μπορεί οι προβλέψεις και οι τιμές που δόθηκαν αρχικά στην δημοσιότητα να προέβλεπαν το ακριβότερο Super Bowl των τελευταίων ετών, όμως, τελικά, η αγορά φαίνεται να έχει άλλη γνώμη.  Έτσι, οι τιμές της διαδικτυακής πώλησης των εισιτηρίων άρχισαν να πέφτουν, με την ακριβότερη τιμή να μην ξεπερνάει τα 2700 δολάρια.

 

Για να αντιληφθεί κανείς την μεγάλη μεταστροφή, αρκεί να αναλογιστεί ότι μόλις πριν από λίγες ημέρες, η μέση τιμή των εισιτηρίων έφτανε στα 3500 δολάρια και γινόταν λόγος για μια αύξηση της τάξεως του 33% σε σχέση με πέρυσι.  Κι αν όμως πολλοί περίμεναν ότι το κοινό της Νέας Υόρκης θα αποδειχθεί - όπως σε κάθε τομέα της καταναλωτικής αγοράς και του θεάματος - "χρυσωρυχείο", έκαναν τεράστιο λάθος.  

Έτσι, οι Νεοϋορκέζοι όχι μόνο έδειξαν απροθυμία να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη για να παρακολουθήσουν το νούμερο 1 αθλητικό γεγονός της χώρας στο γειτονικό MetLife Stadium, αλλά δήλωσαν ξεκάθαρα ότι προτιμούν την τηλέοραση, εξαιτίας του τσουχτερού κρύου των τελευταίων ημερών.  Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, η μέγιστη τιμή να κινείται πλέον κοντά στις 2700 δολάρια, ενώ η χαμηλότερη έπεσε στα 1592 δολάρια.

"Υπάρχει μια πανικόβλητη αγορά αυτήν την στιγμή.  Οι αγοραστές 'πάγωσαν' και οι πωλητές πανικοβλήθηκαν", εκτιμά ιδιοκτήτης εταιρείας ηλεκτρονικής διάθεσης εισιτηρίων.

Πλέον, μένει να διαφανεί εάν το ενδιαφέρον θα αναθερμανθεί ή αν οι Νεοϋορκέζοι το έχουν πάρει απόφαση ότι δεν υπάρχει λόγος να κατηφορίσουν στο MetLife Stadium.