Log in
A+ A A-

Οκλαχόμα: Σκότωσε τον πατέρα και τον αδελφό του - Τα έκανε... θάλασσα προσπαθώντας να καλυφθεί

Ενδοοικογενειακό έγκλημα ήταν τελικά η δολοφονία πατέρα και γιου στην Οκλαχόμα, αφού αποδείχθηκε ότι το φονικό σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε από τον 18χρονο γιο της οικογένειας, με την συνέργεια τεσσάρων φίλων του, υπεράνω πάσης υποψίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, από τις πρώτες καταθέσεις που ελήφθησαν, τα δεδομένα για την δολοφονία του Uwe Rusing και του 13χρονου γιου του, Στέφαν, ήταν πλήρως συγκεγχυμένα και αντικρουόμενα.  Ιδίως σε ό,τι αφορά στα λεγόμενα του 18χρονου Thorsten Gunter Rushing, ήταν ξεκάθαρο πως κάτι δεν πήγαινε καλά.

"Στην αρχή μας είπαν ότι οι δράστες ήταν δυο έγχρωμοι άνδρες, ο ένας εκ των οποίων ήταν οπλισμένος.  Μετά, μια άλλη κατάθεση έλεγε ότι οι δολοφόνοι ήταν Ισπανόφωνοι.  Επίσης, μας έλεγαν ότι εισέβαλαν στο σπίτι και κατόπιν ότι έφυγαν γρήγορα, προκαλώντας φθορές.  Εμείς δεν βρήκαμε κανένα ίχνος παραβίασης", δηλώνει πηγή από την Αστυνομία, καταδεικνύοντας ότι οι νεαροί δράστες τα έκαναν... θάλασσα στην προσπάθειά τους να αποπροσανατολίσουν τις Αρχές.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, πιθανότατα ο γιος και οι φίλοι του είχαν επιχειρήσει να βγάλουν από την μέση τον πατέρα και τον μικρότερο αδελφό άλλη μια φορά, καθώς, λίγες ημέρες πριν το μοιραίο βράδυ της 20ης Ιανουαρίου, στο σπίτι της οικογένειας είχε εισβάλει ένας μασκοφόρος, ο οποίος όμως καταδιώχθηκε από τον πατέρα και εξαφανίστηκε.

Στα χέρια της Αστυνομίας, εκτός από τον 18χρονο, βρίσκονται ακόμη οι: Ethan Alexander Thompson, 19 ετών, Cody Xavier Davis, 19 ετών, Timothy Alan Delahoy, 18 ετών, και ένας 17χρονος, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στην δημοσιότητα.

Μέχρι αυτήν την στιγμή, δεν υπάρχει ξεκάθαρη ειλόνα σχετικά με τα κίνητρα των δραστών.