Log in
A+ A A-

Τι έγραψε στο σημείωμα ο πολιτικός που αυτοκτόνησε - Είχε συλληφθεί για παιδική πορνογραφία

Ένα γράμμα, στο οποίο εξηγεί τους λόγους που έδωσε τέλος στην ζωή του, έγραψε, πριν αυτοκτονήσει, ο πολιτικός Jesse Ryan Loskarn, ο οποίος είχε συλληφθεί τον προηγούμενο μήνα για διακίνηση παιδικής πορνογραφίας.

Στην γραπτή εξομολόγησή του, ο Loskarn (άλλοτε σύμβουλος Γερουσιαστή) αποκαλύπτει, για πρώτη φορά, ότι είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης στην παιδική του ηλικία, με αποτέλεσμα, όταν άνοιξε το πορνογραφικό υλικό που αγόρασε, να νοιώθει ότι μεταξύ των παιδιών αναγνωρίζει τον εαυτό του.

"Είδα κάποια βίντεο που παρέπεμπαν στην δική μου κακοποίηση, όταν ήμουν παιδί.  Είναι επίπονο και ταπεινωτικό να το παραδεχθώ, αλλά, μέσα από αυτές τις φωτογραφίες και τα βίντεο είδα τον εαυτό μου.", αναφέρει ο αυτόχειρας, ο οποίος στην συνέχεια διευκρινίζει ότι είχε εκμυστηρευτεί την τραυματική παιδική του εμπειρία μόνο σε 2-3 φίλους του.

"Την πρώτη φορά που είδα παιδικό πορνογραφικό υλικό ήταν κατά την έρευνα που πραγματοποιούσα για να κατεβάσω μουσική.  Δεν το επεδίωξα, αλλά δεν το απέφυγα όταν το είδα.  Μέχρι εκείνη την ημέρα, η μόνη επαφή που είχα με την παιδική πορνογραφία ήταν στο μυαλό μου".

Τέλος, ο κάποτε πανίσχυρος Loskarn ζητά συγγνώμη από τα θύματα που διασύρονται στο υλικό που έχει στην διάθεσή του, όπως επίσης και από τα πρόσωπα τα οποία αγγίζει το σκάνδαλο της εμπλοκής του στην διακίνηση του παιδικού πορνογραφικού υλικού.