Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Τρόμος στο μετρό! - Αστυνομικός έβγαλε όπλο και ακινητοποίησε κακοποιό (Βίντεο)

Βγήκαν τα όπλα στο μετρό της Νέας Υόρκης!  Πρωταγωνιστής ένας αστυνομικός, που βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, ο οποίος ακινητοποίησε έναν κακοποιό που παρενοχλούσε μέσα στο τρένο, κυνηγώντας την από βαγόνι σε βαγόνι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη αυτήν την εβδομάδα, σε τρένο του μετρό που κινείτο στην περιοχή του Far Rockaway, στο Queens.  Όπως περιγράφουν και αυτόπτες μάρτυρες, μια γυναίκα άρχισε να κινείται στα βαγόνια έντρομη, ενώ ένας άνδρας εμφανιζόταν μετά από λίγο να την ακολουθεί.  Λίγο αργότερα, η γυναίκα μίλησε σε κάποιον από τους επιβάτες και του ζήτησε να καλέσει την Αστυνομία, υποστηρίζοντας πως την κυνηγάει ένας άγνωστος.  Τότε, ο δράστης την πλησίασε και προσπάθησε να της επιτεθεί.  Προς έκπληξη όλων, που παρακολουθούσαν το επεισόδιο χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν, ένας άλλος επιβάτης έβγαλε όπλο και ακινητοποίησε τον δράστη.  Όπως αποδείχθηκε, δεν επρόκειτο για κάποιον που... κυκλοφορούσε και οπλοφορούσε, αλλά για έναν αστυνομικό, ο οποίος, εκείνη την στιγμή, βρισκόταν εκτός υπηρεσίας και είχε πάρει το τρένο για να επιστρέψει στο σπίτι του.

Ο αστυνομικός υποχρέωσε τον δράστη να παραμείνει σκυμμένος στο πάτωμα μέχρι να φτάσουν οι συνάδελφοί του και να τον οδηγήσουν στο Αστυνομικό Τμήμα.  Όπως διαπιστώθηκε, πρόκειται για έναν 33χρονο, ο οποίος έχει απασχολήσει την Αστυνομία ουκ ολίγες φορές στο παρελθόν.

Ένας επιβάτης βρήκε την ψυχραιμία να καταγράψει την σκηνή με το κινητό του τηλέφωνο, με το βίντεο να προβάλεται από το αμερικανικό δίκτυο CBS.

Δείτε Βίντεο από το ρεπορτάζ του CBS

Media