Log in
A+ A A-

Στάθηκε όρθιος με τεχνητό μέλος και έγινε μοντέλο

Συγκίνηση προκαλεί η ιστορία ενός Αμερικανού πεζοναύτη, ο οποίος έχασε το πόδι του στον πόλεμο του Αφγανιστάν - όχι όμως και την αισιοδοξία του - αφού προσάρμοσε ένα τεχνητό πόδι και πλέον εργάζεται ως μοντέλο εσωρούχων.

 

Πριν από περίπου τρία χρόνια, ο Αμερικανός πεζοναύτης, Άλεξ Μινσκι, δεν θα φανταζόταν ποτέ ότι θα στεκόταν κάποτε μπροστά από επαγγελματική κάμερα φορώντας μονο ένα μποξεράκι.

Υπηρετώντας στο Αφγανιστάν μία βόμβα εξερράγη κοντά του και ο Μίνσκι έχασε το πόδι του και κατέληξε σε κώμα για 47 ημέρες. Η μητέρα του, Τζάκι Μίνσκι, αναφέρει ότι ο εγκέφαλός του ουσιαστικά κατέρρευσε και το σώμα του ήταν καλυμμένο με εγκαύματα. Ωστόσο, σαν από θαύμα, ο Άλεξ ξύπνησε ξανά από το κώμα και επανήλθε.

Παρόλο που κατάφερε να περπατήσει και πάλι χάρη στο τεχνητό του μέλος, ο Άλεξ υπέφερε από κατάθλιψη και ξεκίνησε το ποτό, ωστόσο μία μέρα η τύχη του χαμογέλασε. Ενώ ήταν στο γυμναστήριο τον πρόσεξε ένας φωτογράφος. Ήταν θέμα χρόνου πριν ο Άλεξ βρεθεί σε μια νέα, και εντελώς απροσδόκητη σταδιοδρομία ως σέξι μοντέλο εσωρούχων.

Media

Η συνέντευξη του Μίνσκυ στο NBC