Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Συνελήφθη ο παιδεραστής Eric Hartwell

Στα χέρια της Αστυνομίας της Βιρτζίνια έπεσε ο καταζητούμενος παιδεραστής Eric Hartwell, ο οποίος καταζητούταν από τις Αρχές, μετά την διαφυγή του από το ειδικό κέντρο στο οποίο εκτίει την ποινή του, στο Κολοράντο.

Ειδικότερα, ο Hartwell, ο οποίος βρισκόταν υπό επιτήρηση από το 2010, αφαίρεσε τον πομπό-ανιχνευτή που είχε τοποθετηθεί στον αστράγαλό του και έφυγε για το Τέξας.  Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπιστεί και να επιστρέψει στον τόπο κράτησής του, όπου βρισκόταν υπό περιορισμό.

Ο 51χρονος σήμερα Hartwell είχε κατηγορηθεί για τον βιασμό ενός παιδιού το 1991, ενώ το 1996 αποπειράθηκε να παρενοχλήσει σεξουαλικά έναν άλλον ανήλικο.  Καταδικάστηκε, αρχικά, σε πέντε χρόνια φυλακή, με την προοπτική αποφυλάκισης με περιοριστικούς όρους.  Όμως, δεν αποδείχθηκε συνεργάσιμος με τις Αρχές, με αποτέλεσμα το 2010 να του επιβληθεί η ισόβια επιτήρηση από τα ειδικά Τμήματα της Αστυνομίας.

Έκτοτε, ο Hartwell είχε τοποθετημένο το ειδικό μηχάνημα στον αστράγαλό του, το οποίο και αφαίρεσε προκειμένου να ξεφύγει από την παρακολούθηση των Αστυνομικών.  Τελικώς, όμως, συνελήφθη εκ νέου και οι συνέπειες αναμένεται να είναι σοβαρές.