Log in
A+ A A-

Έκανε ψευδή καταγγελία ότι του επιτέθηκε... αρκούδα

Ολόκληρο σόου... για το τίποτα έκανε ένας 36χρονος στην Φλώριδα, ο οποίος εφηύρε μια ιστορία... επίθεσης από άγρια αρκούδα, προκειμένου να συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως αναφέρει το πόρισμα των Αρχών, ο Josh Hennessy παρουσίασε τα τραύματα που είχε στο σώμα του ως σημάδια επίθεσης της αρκούδας ενώ, στην πραγματικότητα, όχι μόνο δεν του είχε επιτεθεί κανένα ζώο, αλλά, αντίθετα, τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να καταδιώξει μια από αυτές.

Συγκεκριμένα, ο Hennessy υποστήριξε ότι άκουσε έναν θόρυβο στους θάμνους, κοντά στο σπίτι του και πήγε να δει τι συμβαίνει.  Τότε ξαφνικά εμφανίστηκε μια μεγάλη αρκούδα, η οποία του επιτέθηκε.  Μάλιστα, υποστήριξε ότι κινδύνευσε η ζωή του, αλλά, τελικά, της έδωσε μια γροθιά στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να την απομακρύνει.

Ασφαλώς, η ιστορία του Hennessy, την οποία διηγήθηκε και στους δμοσιογράφους, δεν έπεισε ιδιαίτερα τους εμπειρογνώμονες, οι οποίοι τελικά ανακοίνωσαν πως ο 35χρονος είπε ψέμματα, χωρίς να διευκρινίσουν την αιτία.

Πάντως, το πρόβλημα με τις αρκούδες στην κατοικημένη περιοχή κοντά στο Lake County είναι υπαρκτό, και ήδη έχουν εκδοθεί ειδικές οδηγίες για το πώς πρέπει να αντιδράσουν εάν αντιληφθούν την παροσία αρκούδας στην αυλή τους.