Log in
A+ A A-

Διαδικτυακός...πανικός για την 18χρονη που μήνυσε τους γονείς της - Την μπέρδεψαν... με άλλη

Αναβρασμός επικρατεί στα social media για την 18χρονη από το New Jersey που μήνυσε τους γονείς της, ισχυριζόμενη ότι την έδιωξαν από το σπίτι και δεν της πληρώνουν τις σπουδές, καθώς εκατοντάδες άτομα προσπαθούν να την πλησιάσουν για να εκφράσουν την συμπαράστασή τους.

Εκτός των άλλων, βέβαια, η Rachel Canning έχει και το χάρισμα της "αγγελικής" εξωτερικής εμφάνισης - άλλωστε υπήρξε και τσιρλίντερ στο σχολείο της - με αποτέλεσμα να προσελκύει το γενικότερο ενδιαφέρον.  Όμως, την ξαφνική δημοφιλία της Canning από το New Jersey πλήρωσε... ακριβά μια ανυποψίαστη συνονόματη φοιτήτρια από τη Νότια Φλώριδα, που είδε ξαφνικά ο λογαριασμός της στο Facebook να έχει εκατοντάδες αιτήματα φιλίας και προσκλήσεις από αγνώστους.  Προφανώς, επειδή την μπέρδεψαν με την "αντιδραστική" έφηβη του New Jersey.

Πάντως, η 22χρονη τελικά αποφάσισε να αξιοποιήσει τις απρόσμενες και απρόσκλητες επισκέψεις της σελίδας της για καλό σκοπό, καθώς βρήκε τρόπο να προωθήσει μια ηλεκτρονική δωρεά που πραγματοποιεί για τα παιδιά με αυτισμό.

Την ίδια στιγμή, η... άλλη Canning θα επιστρέψει στις αίθουσες του Δικαστηρίου τον Απρίλιο, προκειμένου να εξεταστεί αναλυτικά η προσφυγή της.  Σε κάθε περίπτωση, τα πρώτα μηνύματα δεν είναι θετικά, αφού, σε πρώτη φάση, οι δικαστές απέρριψαν το αίτημά της για άμεση καταβολή 600 δολαρίων το μήνα, προκειμένου να καλύψει τις παρούσες οικονομικές της ανάγκες.

Στην αντίπερα όχθη, οι γονείς της επιμένουν ότι η 18χρονη έφυγε μόνη της από την πατρική της στέγη και δεν αξίζει καμία οικονομική βοήθεια, αφού πίνει, δεν ακολουθεί τους κανόνες του σπιτιού και δεν τους σέβεται.

Η συνέχεια στα Δικαστήρια.