Log in
A+ A A-

Βρέθηκε ο απαγωγέας και δολοφόνος της Holly Bobo;

Με τον πλέον τραγικό τρόπο κλείνει η υπόθεση εξαφάνισης της νεαρής φοιτήτριας Holly Bobo, από το Tennessee, αφού οι Αρχές συνέλαβαν και απήγγειλαν κατηγορίες σε έναν ύποπτο για την απαγωγή και την δολοφονία της.

Παρά το γεγονός ότι, την δεδομένη χρονική στιγμή, η Αστυνομία δεν έχει επιβεβαιώσει ότι βρέθηκε το πτώμα ή υπολείμματα του σώματος της Holly, όλα τα στοιχεία συγκλίνουν ότι η άτυχη κοπέλα, που έχει εξαφανιστεί από το 2011, έχει δολοφονηθεί.

Η εξαφάνιση της πανέμορφης Holly Bobo είχε ευαισθητοποιήσει και κινητοποιήσει ολόκληρη την Πολιτεία του Tennessee, καθώς εκατοντάδες εθελοντές ταξίδεψαν με κάθε μέσο στις περιοχές Decatur, Henderson, Henry, Carroll και Benton, προκειμένου να εντοπίσουν οποιοδήποτε ίχνος ή στοιχείο θα μπορούσε να οδηγήσει στον εντοπισμό της.  Την ίδια στιγμή, η Αστυνομία όρισε ένα ποσό που ξεπερνούσε τα 400 χιλιάδες δολάρια ως ανταμοιβή σε αυτόν που θα έδινε την αποφασιστική πληροφορία για την λύση του μυστηρίου.  Τελικώς, τρία χρόνια αργότερα, η υπόθεση φαίνεται πως κλείνει με τραγικό τρόπο.

Τόσο η οικογένεια και οι φίλοι της Holly, όσο και τα χιλιάδες άτομα που εξέφρασαν με κάθε τρόπο την έμπρακτη συμπαράστασή τους, έχουν χάσει προ πολλού τις ελπίδες τους για να βρεθεί η 20χρονη φοιτήτρια ζωντανή.  Παρόλα αυτά όμως, θεωρούν ότι η σύλληψη του 29χρονου Zachary Adams, εφόσον τελικά αποδειχθεί πως έχει βάση, θα δικαιώσει, τουλάχιστον, την οικογένεια, που αναζητεί την αλήθεια και την τιμωρία των υπευθύνων για την απώλεια της κόρης της.

Μάλιστα, στο Tennessee ακούγεται πως, εάν κριθεί ένοχος, στον Adams θα επιβληθεί η θανατική ποινή.