Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Έκλεβαν είδη συνολικής αξίας 7 εκατομμυρίων δολαρίων

Μια απίστευτη υπόθεση κλοπής κατ' εξακολούθηση ήρθε στην δημοσιότητα από τα Αμερικανικά ΜΜΕ, καθώς μια οικογένεια στο Ιλινόις φέρεται να κέρδισε περισσότερα από επτά εκατομμύρια δολάρια εξαιτίας πώλησης κλεμμένων ειδών μεγάλης αξίας τα τελευταία δέκα χρόνια!

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, πρόκειται για την οικογένεια Bogdanov, η οποία είχε να επιδείξει μια πλούσια... συλλογή σε παιχνίδια, ηλεκτρονικά και άλλα είδη, τα οποία και διακινούσε σε ιστοσελίδες ηλεκτρονικών πωλήσεων και δημοπρασιών για τουλάχιστον δέκα χρόνια.

Πώς κατάφερνε να αφαιρεί τα κλοπιμαία χωρίς να παίρνουν είδηση οι σεκιούριτυ των καταστημάτων;  Χάρη στα μακριά φορέματα της μαμάς, στα οποία έκρυβε τα είδη, αλλά και την ευρηματικότητα των άλλων μελών, που σκηνοθετούσαν ανατραχές και υποτιθέμενους τσακωμούς για να αποσπάσουν την προσοχή των ανδρών ασφαλείας.

Η οικογένεια Bogdanov είχε "ξαφρίσει" μεγάλες εταιρείες, όπως τα Toys R Us και Barnes and Noble, με τους υπεύθυνους των οποίων να αντιλαμβάνονται τι έχει συμβεί όταν εντόπισαν τον επίμαχο λογαριασμό της οικογένειας στο Ebay.

Εάν καταδικαστούν, οι Bogdanov έρχονται αντιμέτωποι με δεκαετή φυλάκιση και 250.000 δολάρια πρόστιμο.