Log in
A+ A A-

Πήραν είδηση ότι είναι νεκρή λόγω... απλήρωτης δόσης!

Μια απίστευτη ιστορία εκτυλίχθηκε στο Μίσιγκαν, με μια γυναίκα να παραμένει νεκρή για τουλάχιστον έξι χρόνια στο γκαράζ του σπιτιού της, χωρίς να αναζητηθεί ποτέ από κανέναν, εκτός από την... Τράπεζά της, όταν το ηλεκτρονικό σύστημα του λογαριασμού της σταμάτησε να πληρώνει τις δόσεις για το δάνειο του σπιτιού!

Στην ήσυχη γειτονιά του Pontiac, στο Μίσιγκαν, κανείς δεν ανησύχησε τα τελευταία χρόνια για την τύχη της Pia Farrenkopf.  Άλλωστε, ποιος λόγος υπήρχε;  Από την μια πλευρά ουδέποτε είχε στενή σχέση με τους γείτονές της και από την άλλη κανένας δεν είχε ακούσει κάτι για την εξαφάνισή της.  Εξάλλου, η ίδια, τους περισσότερους μήνες έλειπε από το σπίτι, το οποίο ίσως και να μην ήταν η μόνιμη κατοικία της.

Την ίδια στιγμή, η Τράπεζά της εισέπραττε κανονικά την πληρωμή της δόσης του δανείου, καθώς η Pia, συνεπής στις υποχρεώσεις της, είχε ενεργοποιήσει το auto-pay και δεν χρειαζόταν να πηγαίνει αυτοπροσώπως για την δόση.  Κάποια στιγμή όμως, οι ιθύνοντες της Τράπεζας διαπίστωσαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, καθώς ο λογαριασμός άδειασε και η δόση δεν πληρωνόταν πλέον.  Μετά από τηλέφωνα των εισπρακτικών εταιρειών, τα οποία ουδέποτε απαντήθηκαν, αντιπροσωπεία της Τράπεζας πήγε στο σπίτι προκειμένου να μιλήσει από κοντά με την κ.Farrenkopf, σε μια συνηθισμένη κίνηση τα τελευταία χρόνια στην - χτυπημένη από την κρίση - Πολιτεία του Μίσιγκαν.  Όμως, και πάλι δεν υπήρξε απάντηση.  

Παρόλα αυτά, εκπρόσωποι του τραπεζικού ιδρύματος παρατήρησαν μια τρύπα στην σκεπή, κι έτσι κινήθηκαν οι διαδικασίες για την επισκευή της, αφού το σπίτι, μέχρι την εξόφλησή του, αποτελεί ουσιαστικά και περιουσιακό στοιχείο της Τράπεζας.  Όταν ο εργαζόμενος μπήκε στους χώρους του σπιτιού, ήρθε αντιμέτωπος με ένα μακάβριο θέαμα, αντικρύζοντας ένα πτώμα σε προχωρημένη αποσύνθεση στο πίσω κάθισμα ενός αυτοκινήτου.

"Είμαι 37 χρόνια στην υπηρεσία.  Δεν έχω συναντήσει ποτέ τέτοια υπόθεση", ανέφερε από την πλευρά του ο σερίφης της περιοχής.

Σε τι μπορεί να οφείλεται ο θάνατος της γυναίκας;  Αυτοκτονία, παθολογικά αίτια ή ένα έγκλημα η έρευνα για το οποίο άργησε χρόνια;  Προς το παρόν, προέχει να επιβεβαιώσουν και τυπικά οι ιατροδικαστές ότι όντως τα υπολείμματα ανθρώπινου σώματος ανήκουν στην άτυχη αμερικανο-γερμανίδα, ενώ τις επόμενες εβδομάδες θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Οι Αρχές υπολογίζουν ότι η Pia Farrenkopf είναι νεκρή το πολύ πεντέμιση χρόνια, καθώς η τελευταία φορά που εθεάθη στην περιοχή ήταν τον Σεπτέμβριο του 2008.