Log in
A+ A A-

Μάνα προσπάθησε να πνίξει τα παιδιά της στον Ατλαντικό Ωκεανό

Σκηνές βγαλμένες από αστυνομική περιπέτεια εκτυλίχθηκαν στην Daytona Beach της Φλώριδα, όταν μια μητέρα προσπάθησε να πνίξει τα τρία της παιδιά, ηλικίας 3,9 και 10 ετών, τα οποία τελικά έσωσαν διερχόμενοι και ναυαγοσώστες!

Όπως έγινε γνωστό, η Ebony Wilkerson έβαλε τα παιδιά της σε ένα μίνι βαν και στην συνέχεια το οδήγησε μέσα στην θάλασσα.  Σύμφωνα με τις μαρτυρίες των παιδιών, τα φίλησε και τους ζήτησε να κλείσουν τα μάτια, διαβεβαιώνοντας πως θα πάνε σε ένα "πολύ πιο όμορφο μέρος".  Όταν τα παιδιά αντελήφθησαν ότι κινδυνεύουν, επικράτησε πανικός!  Σύμφωνα με τους αυτόπτες μάρτυρες, ο 10χρονος γιος προσπάθησε να πάρει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και εθεάθη να παλεύει με την μητέρα του στο τιμόνι.  Αμέσως στο σημείο έσπευσαν δυο άτομα που, αρχικά, απομάκρυναν τα δυο παιδιά, την ώρα που το μινιβαν βρισκόταν ήδη στα νερά του Ατλαντικού!  Στην συνέχεια επενέβη και ναυαγοσώστης, ο οποίος έσωσε το τρίχρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στο πίσω κάθισμα.

Η μητέρα συνελήφθη λίγο αργότερα από την Αστυνομία, και, παρότι αρνείται ότι θέλησε να κάνει κακό στα παιδιά της, η υπόθεση είναι "δεμένη" από τις Αρχές, που θεωρούν δεδομένο ότι πάσχει από ψυχολογικά προβλήματα.

Πάντως, επί του παρόντος, την βαρύνουν κατηγορίες για τρεις απόπειρες δολοφονίας πρώτου βαθμού και κακοποίησης ανηλίκων.