Log in
A+ A A-

Μανχάταν: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ

Ειδικές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, για λόγους ασφαλείας, θα επιφέρει στο Μανχάταν η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, με αποτέλεσμα οι Νεοϋορκέζοι να καλούνται να επιδείξουν ιδιαίτερη υπομονή και, φυσικά, να χρησιμοποιούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς.

 

Με δεδομένο, μάλιστα, ότι ο Αμερικανός Πρόεδρος, Μπαράκ Ομπάμα, θέλει να υπάρχει απόλυτη αίσθηση ασφαλείας, τα μέτρα αναμένονται ιδιαίτερα αυστηρά και δεν θα πρέπει να αποκλείονται καθυστερήσεις και μποτιλιάρισμα στο κέντρο του Μανχάταν.

Ειδικότερα, μέχρι την λήξη της Γενικής Συνέλευσης, στο τέλος της εβδομάδας, θα ισχύσουν τα εξής μέτρα:

1) Η First Avenue θα κλείσει από την 42 έως την 48 Street

2) To τούνελ που διέρχεται από την 41 στην 48 Street θα είναι προσβάσιμο μόνο για επιβατηγά αυτοκίνητα

3) Η 44, 45 και 46 Street θα παραμείνουν κλειστές, στο ύψος από την First έως και την Second Avenue

4) H 42 Street από το FDR Drive μέχρι την Second Avenue και οι είσοδοι και έξοδοι του Drive στην 42 Street θα κλείνουν από τις 5 το πρωί μέχρι την λήξη της καθημερινής συνεδρίασης 

5) Η 42 Steet από την 1 έως την 5 Avenue, η 57 Street από την 2η έως την 5η Avenue και η 2 Avenue από την 41 έως την 57 Street θα έχουν μια λωρίδα αποκλειστικά για τα οχήματα έκτακτης ανάγκης

6) H 49 Street από την 3 Avenue έως την Lexington Avenue θα παραμείνει κλειστή από την Τρίτη έως την Παρασκευή 

7) Οι 49 και 50 Street θα παραμείνουν κλειστές μεταξύ της Lexington Avenue και της Park Avenue από τις 10 το πρωί της Δευτέρας μέχρι τις 10 το βράδυ της Τρίτης.  Επιπλέον, για το ίδιο διάστημα, τα φορτηγά και βαρέα οχήματα δεν θα επιτρέπεται να χρησιμοποιήσουν την Park ή την Lexington Avenue μεταξύ των 48 και 52 Street.

8) Την Δευτέρα και την Τρίτη θα γίνουν κυλιόμενες διακοπές κυκλοφορίας στην 1 Avenue, από την 42 έως την 50 Street και στην 50 Street από την Park έως την First Avenue.

9) Σποραδικές διακοπές κυκλοφορίας θα υπάρξουν και στην FDR Drive μεταξύ της Whitehall Street και της Willis Avenue Bridge/RFK Bridge.