Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 165
Log in
A+ A A-

Σφοδρή κακοκαιρία στο Connecticut - Ένας νεκρός από ηλεκτροπληξία

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 49χρονος οδηγός στην περιοχή του New Milford, στο Connecticut, όταν, εξαιτίας της κακοκαιρίας, ηλεκτροφόρα καλώδια έπεσαν πάνω στο αυτοκίνητό του, με αποτέλεσμα να τον σκοτώσει το ρεύμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο λάθος σημείο την λάθος στιγμή.  Όλα συνέβησαν όταν άρχισαν να πνέουν πολύ ισχυροί άνεμοι και προκάλεσαν την κατάρρευση δέντρων.  Εκείνη την στιγμή, έπεσαν και καλώδια του δικτύου ηλεκτροδότησης στο σημείο όπου βρισκόταν ο 49χρονος με το αυτοκίνητό του.  Σύμφωνα με την πιθανότερη εκδοχή, ο οδηγός αρχικά εγκλωβίστηκε και επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητο, χωρίς να υπολογίσει την υψηλή τάση του ρεύματος.  Έτσι, έπαθε ηλεκτροπληξία και ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Η κακοκαιρία είχε σαν αποτέλεσμα 2000 καταναλωτές στο New Milford να μείνουν χωρίς ρεύμα, ενώ κάτι ανάλογο συνέβη και στην ευρύτερη περιοχή του Connecticut, όπου διεκόπη η ηλεκτροδότηση σε 13000 σπίτια και καταστήματα.

Παράλληλα, από την Πυροσβεστική αναφέρθηκε πως, σε μια άλλη περιοχή, ένα μεγάλο δέντρο περίπου 200 ετών έπεσε πάνω σε σπίτι, προκαλώντας σοβαρές ζημιές, χωρίς, ευτυχώς, να τραυματιστεί κάποιος από τους ενοίκους.