Log in
A+ A A-

Συγκινεί η Βρετανίδα τουρίστρια που έχασε το πόδι της - "Θα ήθελα να επιστρέψω στη Νέα Υόρκη"

Την επιθυμία της να επιστρέψει κάποτε στη Νέα Υόρκη, παρά τον εφιάλτη που έζησε, εξέφρασε η Βρετανίδα τουρίστρια που έχασε το πόδι της, όταν παρασύρθηκε τον Αύγουστο από ταξί στο κέντρο του Μανχάταν.

Μιλώντας στην εφημερίδα New York Post κατά την έξοδό της από το νοσοκομείο, η Sian Green δεν έχασε την αισιοδοξία της.  Αντιθέτως, εμφανίστηκε αποφασισμένη να ζήσει φυσιολογικά και κάποια μέρα να επισκεφθεί ξανά τη Νέα Υόρκη, αυτήν την φορά για να την ζήσει όπως την ονειρευόταν όταν έκανε το, περιπετειώδες, φετινό ταξίδι. 

"Ελπίζω να επιστρέψω μια μέρα.  Δεν φταίει η πόλη, αλλά ο οδηγός, δεν μπορώ να κατηγορήσω την πόλη για αυτό.  Η Νέα Υόρκη είναι πανέμορφη και θα ήθελα πολύ μια μέρα να γυρίσω".

Η Green επρόκειτο να μείνει την Παρασκευή σε ξενοδοχείο μαζί με την μητέρα της και να επιστρέψει στο Λονδίνο το Σαββατοκύριακο.  Παρά τα όσα της συνέβησαν, δήλωσε πως ελπίζει και πάλι να δουλέψει στον χώρο της μόδας αλλά και να επιστρέψει στην σχολή της, στο Λέστερ, μετά από μερικές εβδομάδες.

"Δεν θα με σταματήσει τίποτα από όλα αυτά", τόνισε η Green και στην συνέχεια είπε: 

"Εγώ το μόνο που ήθελα ήταν να ανέβω στην κορυφή του Empire State Building, να πάω για ψώνια και να ζήσω όπως κάθε Νεοϋορκέζος", ανέφερε με πίκρα για αυτό που έζησε.

Παράλληλα, οι δικηγόροι της Sian παρακολουθούν τη νομική διαδικασία εναντίον του οδηγού ταξί που προκάλεσε το τροχαίο, προσπαθώντας να προσπεράσει έναν ποδηλάτη.