Log in
A+ A A-

Νέα Υόρκη: Μοτοσυκλετιστές επιτίθενται σε οδηγό τζιπ στο Μανχάταν (Δείτε βίντεο)

Ομάδα μοτοσυκλετιστών ακολουθεί αυτοκίνητο, το περικυκλώνει και, τελικά, το ακινητοποιεί και επιτίθεται, τραυματίζοντας τον οδηγό και προξενώντας ζημιές.  Η επίθεση σημειώθηκε στην καρδιά της Νέας Υόρκης και καταγράφηκε καρέ - καρέ σε βίντεο, που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται από την εικόνα, η κάμερα είναι ενσωματωμένη στο κράνος ενός από τους μοτοσυκλετιστές, οι οποίοι ακολουθούν ένα Range Rover στην West Side Highway.  Ένας από τους μοτοσυκλετιστές φαίνεται να κοιτάζει προς το μέρος του οδηγού πριν του κόψει τον δρόμο και τον εξαναγκάσει να σταματήσει.

Μετά από 30'', οι μηχανές περικυκλώνουν το μαύρο όχημα και εξαναγκάζουν τον οδηγό να πατήσει φρένο.  Λίγο αργότερα όμως, αναπτύσσει ταχύτητα, παρασύρει, πιθανότατα, μια από τις μοτοσυκλέτες και διαφεύγει.  Τότε, οι μοτοσυκλετιστές ξεκινούν ένα πραγματικό ανθρωποκυνηγητό, προκειμένου να εντοπίσουν το όχημα.

Προς το τέλος του βίντεο, εντοπίζεται πάλι το αυτοκίνητο και εξαναγκάζεται να σταματήσει από τους μοτοσυκλετιστές.  Τότε, δυο από αυτούς κατεβαίνουν και αρχίζουν να χτυπάνε τα τζάμια με τα κράνη τους.

Όπως έγινε γνωστό αργότερα, ο οδηγός, που επέβαινε στο αυτοκίνητο με την οικογένειά του, τραυματίστηκε από την επίθεση και μεταφέρθηκε το νοσοκομείο.  Δεν έχει διευκρινιστεί αν συνέβη το ίδιο με κάποιον από τους μοτοσυκλετιστές.

Media