Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Μαζικός τάφος στο Τέξας

  • Written by 

Μπροστά σε μία ανατριχιαστική και μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν οι αστυνομικοί στην πόλη Φαλφούριας του Τέξας, όταν εντόπισαν έναν πρόχειρο τάφο με τα οστά τουλάχιστον 52 ανθρώπων. Η συγκεκριμένη πόλη είναι γνωστή για το πέρασμα λαθρομεταναστών από το Μεξικό, και οι αρχές προς αυτήν την κατεύθυνση εστιάζουν τις έρευνες.

Σύμφωνα με την δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση ισπανική εφημερίδα El Pais, φοιτητές του τμήματος Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου του Μπέιλορ συμμετέχουν στις προσπάθειες για την εκταφή σε συνεργασία με τα Πανεπιστήμια του Τέξας και της Ινδιανάπολης. Ήδη οι γερουσιαστής των Δημοκρατικών Χουάν Ινοχόσα και Τέρι Κάναλς ζητούν να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι εδώ έγινε έγκλημα και πρέπει να προστατέψουμε το σημείο, ώστε να μην καταστραφούν τα στοιχεία» δήλωσε ο Κάναλς.
Από τις αρχές του 2013, έχουν ξεκινήσει μελέτες και έρευνες για τον εντοπισμό εκατοντάδων μεταναστών που έφυγαν απ΄οτο Μεξικό και έκτοτε αγνοούνται. Μέχρι τα νέα ευρήματα, είχαν πραγματοποιηθεί τουλάχιστον 110 εκταφές.