Log in
A+ A A-

"Οι μοτοσυκλετιστές απείλησαν την ζωή μας"

Ανακοίνωση για όσα συνέβησαν με τους μοτοσυκλετιστές, στο Μανχάταν, έδωσε η σύζυγος του οδηγού του τζιπ, Alexian Lien, που ενεπλάκη στο επεισόδιο, το οποίο είχε καταγραφεί σε βίντεο.

 

Απαντώντας σε όλους όσοι ζητούν την ποινική δίωξη του άντρα της για τον τραυματισμό του μοτοσυκλετιστή, η γυναίκα του Lien υποστηρίζει ότι πάτησαν το γκάζι για να ξεφύγουν, αφού η σωματική τους ακεραιότητα απειλούταν άμεσα.

"Εκφράζουμε την συμπαράστασή μας στην οικογένεια του τραυματία μοτοσυκλετιστή και της οικογένειάς του.  Παρόλα αυτά, βρεθήκαμε μπροστά σε μια κατάσταση κατά την οποία απειλήθηκε η ίδια μας η ζωή.  Ο σύζυγός μου, κάτω από αυτές τις συνθήκες, αναγκάστηκε να κάνει αυτό που έκανε για να προστατεύσει τις ζωές όλων μας", αναφέρει χαρακτηριστικά, για να υπενθυμίσει πως οι φόβοι δικαιώθηκαν όταν, τελικά, οι μοτοσυκλετιστές τους επιτέθηκαν στο Μανχάταν.

"Οι φόβοι για την ζωή μας επιβεβαιώθηκαν όταν το περιστατικό έλαβε τέλος με την απάνθρωπη επίθεση στον σύζυγό μου, εμένα και, κυρίως, στο 2 ετών παιδάκι μας.  Γνωρίζουμε πως δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό, και πιστεύουμε πως όποιος κι αν βρισκόταν στην θέση μας θα έπραττε το ίδιο, για να υπερασπίσει την οικογένειά του."

Τέλος, ευχαρίστησε όλους όσοι έσπευσαν να ηρεμήσουν τα πνεύματα, τονίζοντας, επίσης, ότι αυτές τις μέρες έχει λάβει δεκάδες μηνύματα συμπαράστασης από πολλούς κατοίκους της Νέας Υόρκης.

Media