Log in
A+ A A-

Μίσιγκαν: Φρικτό διπλό φονικό με άρωμα... ταινίας μυστηρίου

Ένα φρικτό διπλό φονικό συγκλονίζει την πόλη του Wyoming στο Michigan, με ένα ζευγάρι να δολοφονείται και τον δράστη να σκοτώνεται σε τροχαίο δυστύχημα μετά από σύντομη καταδίωξη από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο δράστης γνωρίστηκε με το ζευγάρι μέσω της ιστοσελίδας Craigslist. Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο σκοπός της μοιραίας συνάντησής τους ήταν η ερωτική συνεύρεση επί πληρωμή.

Η Αστυνομία κινητοποιήθηκε όταν αρχικά εντόπισε το ακέφαλο πτώμα του άνδρα σε ένα πάρκο κοντά στο Wyoming. Λίγο αργότερα, αποδείχθηκε ότι άνηκε στον 25χρονο Charles Oppenneer, η δολοφονία του οποίου ήταν αρχικά στο σκοτάδι. Μετά από έρευνες, αποδείχθηκε ότι ο τελευταίος άνθρωπος που είχε επικοινωνήσει μαζί του ήταν η 18χρονη σύντροφός του, Brooke Slocum, την οποία όμως οι Αρχές δεν μπορούσαν να εντοπίσουν. Τότε, οι αστυνομικοί μελέτησαν ενδελεχώς το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του ζευγαριού, απ'όπου και διέκριναν ότι πρόσφατα είχαν κλείσει ραντεβού με έναν 31χρονο κάτοικο της περιοχής, ονόματι Brady Oestrike, που αποδείχθηκε πως ήταν και ο δολοφόνος.

Άνδρες της Αστυνομίας έλαβαν εντολή προκειμένου να παρακολουθήσουν τον Oestrike, ο οποίος, κατεβαίνοντας από το σπίτι του, αντιλήφθηκε την παρουσία τους και προσπάθησε να διαφύγει με το αυτοκίνητό του.  Τελικώς, το αυτοκίνητό του προσέκρουσε σε μάντρα και διαπιστώθηκε επί τόπου ότι είχε βρει ακαριαίο θάνατο.

Μέσα στο ίδιο αυτοκίνητο, η Αστυνομία βρήκε και το πτώμα της 18χρονης, που βρισκόταν σε προχωρημένη εγκυμοσύνη (8 μήνες).  Όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική εξέταση, η άτυχη Brooke Slocum δεν πέθανε στο τροχαίο, καθώς ο θάνατός της είχε επέλθει αρκετά νωρίτερα, από στραγγαλισμό.

Πάντως, η υπόθεση ενδέχεται να μην σταματάει στο διπλό φονικό, αφού ο ρόλος και οι κινήσεις του δράστη προκαλούν πολλά ερωτηματικά στις Αρχές.  Αυτός, προφανώς, είναι και ο λόγος για τον οποίο στις περαιτέρω έρευνες εμπλέκεται πλέον και το FBI, το οποίο και εξετάζει άλλα στοιχεία σχετικά με τον 31χρονο δράστη.