Log in
A+ A A-

Το έργο "Ράους - Ουστ Από Δω!" στη Νέα Υόρκη (Ανακοίνωση)

Μετά την ξεκαρδιστική κωμωδία «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» που έσπασε τα ταμεία σε Ελλάδα και Αμερική το πετυχημένο συγγραφικό δίδυμο των Μ. Ρέππα και Θ. Παπαθανασίου ξαναχτυπά με μια νέα κωμωδία που καυτηριάζει και σατιρίζει την Ελλάδα της κρίσης και της διαφθοράς.

Το έργο «Ράους! Ουστ από δω!» παιζόταν για δυο συνεχόμενα χρόνια στην Αθήνα, στο θέατρο Πειραιώς, με μεγάλη επιτυχία. Το Eclipses Group Theater NY θα παρουσιάσει το έργο αυτό για πρώτη φορά στη Νέα Υόρκη στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια με ένα θίασο εξαιρετικών ηθοποιών. Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Ιωάννα Κατσαρού, σκηνοθέτης της μεγάλης περσυνής επιτυχίας «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» Το έργο θα παρουσιαστεί στα Ελληνικά με αγγλικούς υπέρτιτλους (supertitles).

Λίγα λόγια για το έργο
Σε αυτή την τρελή κωμωδία παρακολουθούμε την ιστορία έξι Ελλήνων που μια ουρανοκατέβατη κληρονομιά θα φέρει το πάνω κάτω στη ζωή τους. Ένας υπάλληλος του Υπουργείου Μεταφορών, μια νοσοκόμα, μια φαρμακοποιός, δύο πόρνες και ο χαριτωμένος βοηθός τους, καταστρώνουν σχέδιο εξαπάτησης για να πάρουν επιχορήγηση από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Τι θα συμβεί όμως όταν ένας Γερμανός επίτροπος έρχεται να ελέγξει τον Πολιτιστικό-μόνο στα χαρτιά-οργανισμό τους; Και τι θα γίνει όταν ένας απρόσμενος επισκέπτης απειλεί να αποκαλύψει το μυστικό τους;
Συντελεστές παράστασης
Σκηνοθεσία: Ιωάννα Κατσαρού
Παίζουν οι ηθοποιοί με αλφαβητική σειρά: Αντώνης Αρμέφτης, Νίκος Καράς, Θεοδώρα Λούκας, Δημήτρης Μποζίνης, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Διόδωρος Παγούδης, Έλενα Παλούμπη, Φύτος Στρατής, Ειρήνη Τσιάρη.

Φωτισμοί: Drew Florida
Επιμέλεια κοστουμιών/ σκηνικό: Βίβιαν Τριβιζά
Γραφιστικά: Παναγιώτης Ξάνθος
Μετάφραση: Όλγα Σομέρας & Ιωάννα Κατσαρού
Μουσική Διαφημιστικού Σποτ: Σταμάτης Κραουνάκης (w-site: www.kraounakis.gr )
Παραγωγή: Eclipses Group Theater N.Y. (w-site: www.egtny.com)

Οι παραστάσεις θα γίνουν στο Σταθάκειο Πολιτιστικό Κέντρο στην Αστόρια.
Διεύθυνση: 22-51 29th St. Queens, NY 11105 (στους 29 δρόμους μεταξύ 23 Αvenue και Ditmars)
Ημερομηνίες: Από 1-30 Νοεμβρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 8.00 μ.μ. και Κυριακή στις 3.30 μ.μ
Σημ.1: Το Σάββατο στις 9 και 23 Νοεμβρίου η παράσταση δεν θα γίνει.
Σημ.2: Το Σάββατο στις 30 Νοεμβρίου η παράσταση θα γίνει στις 6.00 μ.μ.

Τιμή εισιτηρίου: 20$ και 15$ (Φοιτητικό / Άνω των 65 ετών)
Κρατήσεις θέσεων : (718) 581-6285, www.egtny.com
Για αγορά εισητηρίων με πιστωτική κάρτα: (347) 357-3195. Αποδεκτές οι περισσότερες πιστωτικές κάρτες.

Το Eclipses Group Theater NY είναι αστικός μη κερδοσκοπικός θεατρικός οργανισμός με έδρα την Νέα Υόρκη, που στόχο έχει την παραγωγή θεατρικών παραστάσεων ελληνικού και παγκοσμίου ρεπερτορίου και την παρουσίασή τους στο αμερικανικό κοινό και παγκοσμίως.