Log in
A+ A A-

Στον Σύνδεσμο Νέας Υόρκης ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στα γραφεία του Συνδέσμου του Ολυμπιακού στην Αστόρια βρέθηκε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση των ομογενών φιλάθλων της ομάδας για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίττας τους.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ο κ. Μαρινάκης γνώρισε την αποθέωση από εκατοντάδες φίλους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ζήτησαν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες και, φυσικά, την υπέρβαση στην Ευρώπη και το Τσάμπιονς Λιγκ.

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ μαζί σας και ξέρω πολύ καλά πως η καρδιά του Ολυμπιακού μας χτυπάει ΕΔΩ όσο δυνατά χτυπάει και στον Πειραιά! Οι περισσότεροι απο εσάς είστε πολλά χρόνια σε αυτή τη χώρα και σηκώνετε περήφανα και τη γαλανόλευκη, αλλά και τη σημαία του Ολυμπιακού μας.", ανέφερε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο οποίος έδειξε ενθουσιασμένος από την μαζική προσέλευση στα γραφεία του Συνδέσμου.

Στην συνέχεια, ο κ. Μαρινάκης εξέφρασε την ικανοποίησή του για τα αποτελέσματα της προσπάθειας που γίνεται στον Ολυμπιακό, αφήνοντας αιχμές για την κατάσταση που επικρατεί σε άλλες μεγάλες ομάδες, για τις οποίες ανέφερε ότι είτε "καταστράφηκαν" είτε "φυτοζωούν κοροϊδεύοντας".

"Επενδύουμε καθημερινά και φροντίζουμε η αγαπημένη μας ομάδα όχι μόνο να επιβιώνει στην κρίση - και να μη γίνεται παιχνίδι στα χέρια απατεώνων, τυχοδιωκτών και λαθρεμπόρων, όπως άλλες ιστορικές ομάδες που καταστράφηκαν ή φυτοζωούν κοροϊδεύοντας – αλλά να πρωταγωνιστεί σε Ελλάδα και Ευρώπη.Κάνοντας τους Έλληνες περήφανους σε μια εποχή που το έχουν περισσότερο απο ποτέ ανάγκη!", κατέληξε ο κ. Μαρινάκης.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στο φιλανθρωπικό έργο της ομάδας, τις επιτυχίες της στην Ευρώπη αλλά και το πλάνο και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν στο μέλλον.  

"Η ομάδα μας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκε απόλυτα στα πιο αυστηρά στάνταρντς του financial fair play της UEFA. Συνεχίζει να επενδύει καθημερινά στις υποδομές φτιάχνοντας μια Ακαδημία πρότυπο που έχει πλέον και διεθνή αναγνώριση μέσα απο τις επιτυχίες της σε όλες τις ηλικίες. Και οι επενδύσεις γίνονται από την τσέπη μας και όχι από τρίτους ή από το κράτος."

Ο κ. Μαρινάκης δεν παρέλειψε να φωτογραφηθεί με φιλάθλους του Ολυμπιακού, κάθε ηλικίας, ενώ παρακολούθησε μαζί τους το νικηφόρο αγώνα της ομάδας απέναντι στην Καλλονή (4-0)