Log in
A+ A A-

Ελληνικό χρώμα στο αμερικανικό "The Voice"

Μια 30χρονη η οποία έλκει την καταγωγή της από την Ελλάδα και το Μεξικό κλέβει τις εντυπώσεις στην Αμερικανική εκδοχή του The Voice, εντυπωσιάζοντας με την φωνή της ακόμη και την Κολομβιανή ποπ-σταρ, Shakira.

Στο άκουσμα του ονόματός της, το πιθανότερο είναι πως σχεδόν κανένας δεν θα μπει στην διαδικασία να σκεφτεί ότι πρόκειται για ομογενή.  Κι όμως, η Μελίσσα Χιμένεθ όχι μόνο διαθέτει ελληνικές ρίζες, αλλά επιδεικνύει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την ελληνική μουσική, εμπλουτίζοντας το ρεπερτόριό της με ανάλογους ήχους.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, ο πατέρας της είναι Μεξικανός και η μητέρα της Ελληνίδα, ενώ τραγουδάει από την ηλικία των 12.  Στο πρόσφατο επεισόδιο του The Voice, ερμήνευσε το τραγούδι "If I Ain't Got You" της Αλίσια Κιζ, ενθουσιάζοντας το κοινό και, φυσικά, την Σακίρα.

Η Κολομβιανή τραγουδίστρια ζήτησε από την Μελίσσα να της μιλήσει ελληνικά, με την νεαρή να απαντάει με ένα ελληνικότατο "Όπα!".  Αμέσως, η Σακίρα απάντησε με "Όπα, ευχαριστώ", δίνοντας ένα μικρό... γαλανόλευκο χρώμα στην συζήτηση.

Ακούστε την Μελίσσα να ερμηνεύει βίντεο με ελληνική μουσική.

Media