Log in
A+ A A-

Υπέγραψε στην Ρόμα ο Μανωλάς

Παίκτης της Ρόμα για τα επόμενα πέντε χρόνια είναι και τυπικά ο Κώστας Μανωλάς, καθώς την Τρίτη υπέγραψε το συμβόλαιό του με την Ιταλική ομάδα.

Το κόστος της μετακίνησης του Μανωλά από τον Ολυμπιακό στην Ρόμα ανέρχεται τελικά στα 13 εκατομμύρια ευρώ, με την προοπτική να προσαυξηθεί στα 15 εκατομμύρια, εάν ικανοποιηθούν συγκεκριμένοι όροι.

Ο διεθνής αμυντικός θα ενταχθεί άμεσα στην ομάδα και δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στις 30 Αυγούστου, στον αγώνα κόντρα στην Φιορεντίνα.

Στις δηλώσεις του, ο Κώστας Μανωλάς ευχαρίστησε τον Ολυμπιακό και τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη, αναγνωρίζοντας την συνεισφορά στην ποδοσφαιρική του εξέλιξη.

"Θέλω επιπρόσθετα να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο που κράτησε το λόγο του, όπως το κάνει πάντα και σεβάστηκε την επιλογή μου να παίξω στη Ρόμα και αρνήθηκε προτάσεις που θα έφερναν περισσότερα χρήματα στον Ολυμπιακό! Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκα όσο καιρό ήμουν στον Ολυμπιακό, αλλά και τους συμπαίκτες μου, καθώς χωρίς εκείνους, δεν θα μπορούσα να πετύχω τόσα πολλά. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο του Ολυμπιακού που με αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή, με έκανε μέλος της ερυθρόλευκης οικογένειας και είμαι σίγουρος ότι κάποια στιγμή οι δρόμοι μας θα συναντηθούν ξανά", ανέφερε χαρακτηριστικά.