Log in
A+ A A-

Ατλέτικο, Γιουβέντους και Μάλμε στον δρόμο του Ολυμπιακού

Δύσκολες μάχες θα κληθεί να δώσει στην φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα κληθεί να αντιμετωπίζει τις Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους και Μάλμε.
Παρά το γεγονός ότι θα μπορούσαν να βρεθούν σε ακόμη δυσκολότερη θέση, όπως στην περίπτωση που κληρώνονταν στον 5ο όμιλο (σ.σ. με Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτυ και Ρόμα) ή στον 6ο (Μπαρτσελόνα, Παρί), οι "ερυθρόλευκοι" θα χρειαστεί να καταβάλουν το 100% των δυνάμεών τους για να προκριθούν στην επόμενη φάση, αφού οι δυο αντίπαλοι από τα πρώτα γκρουπ δυναμικότητας είναι πολύ ισχυροί.
 
"Αυτό που με απασχολεί είναι η ομάδα μας να έχει το ίδιο επίπεδο που έδειξε στα 6 περσινά ματς στον όμιλο. Θα ήθελα να τη δω την ομάδα στο ίδιο επίπεδο. Αυτό θα μου άρεσε. Παρότι άλλαξαν πολλά, αν το καταφέρουμε αυτό θα σημάνει πρόοδο. Μπορώ να εγγυηθώ ότι θα σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων. Η ομάδα μεταμορφώνεται στη διοργάνωση. Δεν γνωρίζουμε επίσης αν θέλουν οι αντίπαλοί μας να μας αντιμετωπίσουν", δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μίτσελ, μετά την οριστικοποίηση της κλήρωσης. 
 
Αναλυτικά οι όμιλοι έχουν ως εξής:
 
1ος: Ατλέτικο Μαδρίτης, Γιουβέντους, Ολυμπιακός, Μάλμε
2ος: Ρεάλ, Βασιλεία, Λίβερπουλ, Λουντογκόρετς
3ος: Μπενφίκα, Ζενίτ, Λεβερκούζεν, Μονακό. 
4ος: Αρσεναλ, Ντόρτμουντ, Γαλατάσαραϊ, Αντερλεχτ
5ος: Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρόμα
6ος: Μπαρτσελόνα, Παρί Σ. Ζ. , Αγιαξ, ΑΠΟΕΛ
7ος: Τσέλσι, Σάλκε, Σπόρτινγκ Λισαβώνας, Μάριμπορ
8ος: Πόρτο, Σαχτάρ Ντόνετσκ, Αθλέτικ Μπιλμπάο, ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ