Log in
A+ A A-

Σούπερ Λίγκα: Στραβοπάτησε ο Ολυμπιακός στο Αγρίνιο

Πραγματοποιώντας μέτρια εμφάνιση, ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να διατηρήσει το προβάδισμα κόντρα στον Παναιτωλικό, δεχόμενος την ισοφάριση 12 λεπτά πριν το φινάλε και αποχωρώντας από το γήπεδο με τέσσερις τραυματίες και παράπονα από την διαιτησία.

Οι "ερυθρόλευκοι" έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό και δεν κατάφεραν να σκοράρουν στο πρώτο ημίχρονο.  Αντίθετα, με την έναρξη της επανάληψης, ο Κασάμι, λίγο μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο, έγραψε το 0-1 στο 47'.  Όμως, οι Αγρινιώτες δεν το έβαλαν κάτω και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο 78', χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Κούσας.

Πάντως, εκτός από τους δυο βαθμούς, οι Πρωταθλητές Ελλάδος είδαν τους Εντινγκά και Μανιάτη να αποχωρούν τραυματίες, ενώ μετά το πέρας του αγώνα αναφέρθηκαν προβλήματα για τους Τσόρι Ντομίνγκες και Μπενίτες.  Τα παραπάνω δεδομένα δεν αποκλείεται να επισπεύσουν την απόκτηση χαφ, ενώ ήδη παρουσιάζεται σχεδόν ως τετελεσμένη η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου.

ΣΚΟΡΕΡ: 78' Κούσας – 47' Κασάμι

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παππάς (Αθήνας)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 26' Μαλεζάς, 72' Κέβιν, 86' Κόρμπος, 90+3' Κούσας, 90+6' Κουτρομάνος – 90+6' Διαμαντάκος

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: -

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Αλβες, Καπέλ (74' Μήλιος), Μαλεζάς, Γοδόι, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (58' Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68' Θεοδωρίδης)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Μανιάτης (74' λ.τρ. Σαβιόλα), Μποτία, Εντινγκά, Ντουρμάζ (58' Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουί, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46' Κασάμι)

*Στα άλλα δυο ματς της ημέρας, η Καλλονή επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη ενώ Πανθρακικός και ΠΑΣ Γιάννινα αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1¯