Log in
A+ A A-

Ολυμπιακός: Υπέγραψε ο Μήτρογλου - Έρχεται ο Μιλιβόγιεβιτς - Στην Ρόμα ο Χολέμπας

Η επιστροφή του Κώστα Μήτρογλου με την μορφή δανεισμού, η μεταγραφή του Χοσέ Χολέμπας στην Ρόμα και η σχεδόν σίγουρη απόκτηση του Μιλιβόγεβιτς από την Άντερλεχτ, κλείνουν το ρόστερ του Ολυμπιακού για την φετινή σεζόν.

Αρχικά, οι "ερυθρόλευκοι" συμπλήρωσαν την γραμμή κρούσης φέρνοντας πίσω στο Ρέντη το νούμερο 1 επιθετικό όπλο τους στο "ονειρικό" πρώτο μισό της περσινής σεζόν: Τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος, μετά από ένα προβληματικό και ανεπιτυχές πέρασμα από την Φούλαμ, θα αγωνιστεί και πάλι στους Πρωταθλητές Ελλάδος, με την μορφή δανεισμού έως τον Ιούνιο του 2015.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στον Ολυμπιακό, που είναι οικογένειά μου. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο, τη Διοίκηση και τον κ. Μίτσελ που μου έδειξαν πόσο με ήθελαν εδώ. Θέλω, παράλληλα, να ευχαριστήσω τη Φούλαμ, που σεβάστηκε την επιθυμία μου να αγωνιστώ στο υψηλότερο επίπεδο, στο UEFA Champions League και εγώ με τη σειρά μου επέλεξα να το κάνω φορώντας την ερυθρόλευκη φανέλα και απορρίπτοντας άλλες ομάδες που ήθελαν επίσης να αγωνιστώ για αυτές. Στον κόσμο του Ολυμπιακού, που μου εκφράζει με κάθε τρόπο τη χαρά του για αυτή την επιστροφή, υπόσχομαι αυτό που ξέρω καλύτερα: Πολλά γκολ»!

Την ίδια περίπου ώρα που ο Μήτρογλου κατέφτανε στο "Ελευθέριος Βενιζέλος", η Ρόμα ανακοίνωνε την απόκτηση του Χοσέ Χολέμπας, που θα αγωνίζεται μαζί με τον Κώστα Μανωλά στους Ρωμαίους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Πάντως, οι "ερυθρόλευκοι" δεν φαίνεται να τον αντικαθιστούν άμεσα, καθώς η τελευταία μεταγραφή τους θα είναι χαφ. Ο λόγος για τον Μάρκο Μιλιβόγεβιτς της Άντερλεχτ, ο οποίος, σύμφωνα με δημοσιεύματα, καταφθάνει στον Πειραιά για να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.