Log in
A+ A A-

Εκδίκηση με "τεσσάρα" για την Αργεντινή (Video)

Μια μεγαλοπρεπής "τεσσάρα", και μάλιστα μέσα στο Ντύσελντορφ, η Αργεντινή πήρε μια μικρή εκδίκηση από την Γερμανία για την ήττα στον τελικό του Μουντιάλ, επικρατώντας των Παγκοσμίων Πρωταθλητών με 4-2.

Στο μεγάλο φιλικό, οι Γερμανοί παρατάχθηκαν με μόλις τέσσερις από τους παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς - θρίλερ που έκρινε το νικητή του Μουντιάλ της Βραζιλίας, όμως αυτό δεν μειώνει την επιτυχία της Αργεντινής, που παραλίγο να υποχρεώσει τους Γερμανούς σε μια ταπείνωση ανάλογη με αυτήν που υποχρέωσαν τους Βραζιλιάνους.  Όλα αυτά, καθώς, στο 50', ο δείκτης του σκορ είχε φτάσει στο 4-0 και πολλοί φοβήθηκαν ότι η "μπιανοσελέστε" θα γράψει... Ιστορία, έστω και σε ανεπίσημο αγώνα.

Σε ό,τι αφορά στους σκόρερς, οι Αργεντίνοι - που αγωνίστηκαν χωρίς τον Μέσι - άνοιξαν το σκορ στο 21' με τον Αγουέρο και διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον Λαμέλα στο 2-0, χάρη σε ισάριθμες ασίστ του Ντι Μαρία.

Ο άσος της Γιουνάιτεντ είχε... κέφια και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς στο 47' έβγαλε ασιστ στον Φερνάντες για το 3-0, ενώ στο 50' χρίστηκε σκόρερ και έκανε το 4-0.

Εκείνη την στιγμή, η Αργεντινή κατέβασε ταχύτητα, με αποτέλεσμα η Γερμανία να βγει μπροστά και να μειώσει το σκορ, αρχικά στο 52' (Σίρλε), για να κλείσει το σκορ ο Γκέτσε στο 78'.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Νόιερ, Γκρόσκροϊτς, Χέβεντεζ, Γκίντερ, Ντουρμ, Κράμερ, Κρόοζ, Σίρλε, Ρόιζ, Ντράξλερ, Γκόμεζ.

Επαιξαν επίσης οι: Ποντόλσκι, Βάιντενφελερ, Μίλερ, Γκέτσε, Ρούντιγκερ και Ρούντι.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Ρομέρο, Ζαμπαλέτα, Φερνάντεζ, Ντεμικέλις, Ρόχο, Μαστσεράνο, Πέρεζ, Μπίλια, Ντι Ματία, Αγουέρο, Λαμέλα.

Επαιξαν επίσης οι: Αουγκούστο, Αλβάρεζ, Αντουχάρ, Καμπανιάρο, Γκαϊτάν και Γάγο.

Media