Log in
A+ A A-

Κωνσταντίνου: "Άδικη η τιμωρία του Αναστασίου" (Video)

Ως ένα "ακόμη μελανό σημείο της ελληνικής διαιτησίας" χαρακτήρισε την τιμωρία του προπονητή του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου, ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Βασίλης Κωνσταντίνου.

Ο κ. Κωνσταντίνου τόνισε ότι η τιμωρία αυτή είναι ένδειξη ότι "δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο", ενώ προειδοποίησε αυτούς που "θέλουν να μικρύνουν τον Παναθηναϊκό" πως "δεν θα τα καταφέρουν".

"Δεν υπάρχει περίπτωση οποιοσδήποτε προπονητής, ποδοσφαιριστής, παράγοντας στο ελληνικό ποδόσφαιρο να μην τιμωρηθεί.  Δεν υπάρχει ισονομία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και πόσο μάλλον στον Παναθηναϊκό, ο οποίος παραμένει μεγάλος, αν και θέλουν να τον μικρύνουν.  Δεν μπορούν όμως".

Παράλληλα, ο κ. Κωνσταντίνου έκανε λόγο για άδικη τιμωρία, αφήνοντας αιχμές κατά του τέταρτου διαιτητή κ. Σπάθα.

"Τον κ. Αναστασίου τον τιμώρησε ο τέταρτος διαιτητής και όχι ο πρώτος.  Κάθε προπονητής έχει το δικαίωμα να λέει την γνώμη του για οτιδήποτε όταν είναι στον πάγκο.  Είναι άλλο ένα μελανό σημείο της ελληνικής διαιτησίας."

Οι δηλώσεις αυτές του κ. Κωνσταντίνου έγιναν κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε, μαζί με τον Δημήτρη Σαραβάκο, στα γραφεία της Panatha USA, στη Νέα Υόρκη, όπου θα εκπροσωπήσουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός στην ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου.