Log in
A+ A A-

Εκτός Κασάμι ή Μήτρογλου;

Ο Στέφανος Λεμονίδης αναλύει τις σκέψεις του Μίτσελ για το αρχικό σχήμα με την Γιουβέντους, μεταφέρει τις εντυπώσεις του από το γήπεδο, αλλά και τι έχει στο μυαλό του ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι.

Mε ανοιχτό στόμα μείναμε μόλις αντικρίσαμε το "Juventus Stadium", με τις μοντέρνες εγκαταστάσεις του, τους παράπλευρους χώρους, τα εστιατόρια του τα καφέ, αλλά και τα πάρκα παιδιών, όπου μπορείς να αφήσεις το παιδί σου και να παρακολουθήσεις ανενόχλητος το ματς.

Το νέο γήπεδο βρίσκεται εκεί όπου ήταν χτισμένο το "Delle Alpi", είναι ηλικίας τριών ετών και το πρώτο ματς που έγινε ήταν με την Νοτς Κάουντι, αφού από την αγγλική ομάδα δανείσθηκε τα χρώματα της φανέλας της. Ο αγωνιστικό χώρος είναι δίπλα στις εξέδρες που κατεβαίνουν πιο χαμηλά απ ό,τι στο γήπεδο "Γ. Καραισκάκης" και η χωρητικότητα του είναι 41.000.

Στο γήπεδο αναμένονται την Τρίτη (4/11) 2.300 οπαδοί του Ολυμπιακού, απ όλη την Ευρώπη και ιδιαίτερα από τη Γαλλία, αφού το Τορίνο είναι κοντά στα σύνορα με τους "τρικολόρ" και τα εισιτήρια που κοστίζουν 35 ευρώ είναι αυστηρώς προσωπικά. Με την αγορά τους γράφτηκε με ανεξίτηλο μελάνι το ονοματεπώνυμο του κατόχου, η ημερομηνία γέννησης και ο αριθμός του διαβατηρίου, προκειμένου να μη μεταβιβασθούν σε άλλους.

Οι πληροφορίες για τη σύνθεση του Ολυμπιακού θέλουν τους Κασάμι, Εντιγκα εκτός και τις θέσεις του σε σχέση με την ενδεκάδα στο αντίστοιχο ματς του Φαλήρου και στους βασικούς αναμένεται να πάρουν οι Φουστέρ, Αφελάι. Υπάρχει και το εξτρεμιστικό σενάριο να μένει εκτός ο Μήτρογλου και να παίζει και ο Εντιγκά, με μοναδική επιθετική αιχμή τον Αφελάι.

Στο μυαλό του Αλέγκρι

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν αποκάλυψε τα οριστικά σχέδιά του. Από τη στιγμή όμως που ο Ογκμπόνα και ο Ασαμόα προπονήθηκαν κανονικά, αναμένεται να είναι στην 11άδα της Γιουβέντους για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, οπότε ο Μαξ Αλέγκρι θα στηριχτεί στο 3-5-2 που παίζει πάντα η ομάδα του.

Μπουφόν, Κιελίνι, Μπονούτσι, Ογκμπόνα, Λιχστάινερ, Ασαμόα, Πογκμπα, Μαρκίζιο, Βιδάλ ή Πίρλο, Τέβες, Μοράτα ή Γιορέντε είναι βάσει των πληροφοριών των Ιταλών ρεπόρτερ το βασικό πλάνο του Αλέγκρι.

Παίζεται, λοιπόν, μια θέση στη μεσαία γραμμή, αλλά και αυτή του σέντερ φορ, με μοιρασμένες πιθανότητες για τους δύο Ισπανούς επιθετικούς της Γιούβέντους.

Sport24