Log in
A+ A A-

Αποκλεισμός - σοκ για την ΑΕΚ από Αγροτικό Αστέρα

Τριγμούς στο στρατόπεδο της ΑΕΚ προκαλεί ο αποκλεισμός - σοκ από το Κύπελλο Γ' Εθνικής, καθώς η "Ενωση" ηττήθηκε με 2-0 στην παράταση από τον Αγροτικό Αστέρα, στο Καυταντζόγλειο.

Πραγματοποιώντας την χειρότερη εμφάνισή τους την φετινή σεζόν, οι κιτρινόμαυροι δεν κατάφεραν να κάμψουν την αντίσταση του Αστέρα, παρα το γεγονός ότι έπαιζαν μπροστά σε 3500 οπαδούς τους.

Ο Αστέρας σημείωσε και τα δυο γκολ στο δεύτερο μέρος της παράτασης, ενώ, μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος, αποβλήθηκε ο Γεωργιάδης.  Ακόμη και με παίκτη παραπάνω όμως, η ΑΕΚ αποδείχθηκε ανήμπορη να αντιδράσει.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της ΑΕΚ, Τραϊανός Δέλλας, δήλωσε ότι "νοιώθει ντροπή", ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος συνέστησε ψυχραιμία, αν και οι οπαδοί της Ένωσης ήδη ζητούν να "πέσουν κεφάλια".

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΑΕΚ 2-0

Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Διαιτητής: Χρήστος Γκράνας

Βοηθοί: Χατζημωυσιάδης, Εμπλούκ

Γκολ: Κρυστάλης 106', Λαζαρίδης 109'

Κίτρινες: Θεοδωρίδης 34', Κορδέρο 45', Σαμουηλίδης 69', Γεωργέας 71', Κουκουλέκης 72'

Αγροτικός Αστέρας (Δηλμπέρης): Ταταρίδης, Καραντασιάδης, Τριανταφυλλίδης (Κρυστάλης 74'), Γεωργιάδης, Γκρμαν, Σαμουηλίδης, Χατζηλιάδης, Θεοδωρίδης (Παπαδόπουλος 59'), Αθανασιάδης (Κουκουλάκης 46'), Βελίδης, Λαζαρίδης.

ΑΕΚ (Δέλλας): Καραγκιολίδης, Γεωργέας, Πεταυράκης, Ρόβας, Τσιρίλο, Κορδέρο, Γροντής (Τσεβάς 80'), Ντακόλ (Αργυρίου 46'), Μπρέσεβιτς, Ανάκογλου, Πλατέλλας.