Log in
A+ A A-

Συνελήφθη και κρατείται ο Θωμάς Μαύρος για θέματα της ΑΕΚ

Την Τετάρτη συνελήφθη ο Θωμάς Μαύρος λόγω μη απόδοσης ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλων οικονομικών παραβάσεων στο διάστημα της προεδρίας του στην ΑΕΚ.

Αλλος ένας πρόεδρος της ΑΕΚ, πιάνεται στα νύχια του νόμου... Ο λόγος για τον Θωμά Μαύρο, ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη για τη μη απόδοση ΦΠΑ, φόρο μεταγραφών, ΙΚΑ κι άλλες οικονομικές παραβάσεις στο διάστημα της προεδρίας του!

Παρά την εκκαθάριση της εταιρείας, τα χρέη της ΠΑΕ μεταφέρθηκαν προς φυσικά πρόσωπα κι ο μεγάλος άσος του «κιτρινόμαυρου» παρελθόντος είναι ένα εξ αυτών και γι αυτό διώκεται για το μικρό διάστημα που βρέθηκε στον προεδρικό θώκο της ομάδας.

Ο «Θεωμάς» που είχε την... ατυχία να εμπλακεί στα κοινά της Ενωσης σε μια ταραχώδη για την ομάδα περίοδο, εν γνώσει του, είχε την τύχη που είχαν όλοι οι προκάτοχοί του που διετέλεσαν πρόεδροι και διευθύνοντες σύμβουλοι των «κιτρινόμαυρων» από το 2004 και μετά!

Το κατώφλι της πόρτας του εισαγγελέα έχουν περάσει στο παρελθόν και οι Θανόπουλος, Αδαμίδης, Νικολαΐδης, Δημητρέλος κ.α.

Οσον αφορά στον Θωμά Μαύρο δεν πρόλαβε να απολογηθεί σήμερα και θα κρατηθεί απόψε στο Α.Τ. Γλυφάδας κι αύριο (23/1) το πρωί θα περάσει την πόρτα της ανακρίτριας.

Θεωρείται βέβαιο ότι μετά την απολογία του θα αφεθεί ελεύθερος, ωστόσο, η ΑΕΚ προσθέτει άλλη μια μελανή σελίδα στην ιστορία της με μια εμβληματική για το σύλλογο μορφή να πληρώνει τα εγκληματικά λάθη των παρελθοντικών διοικήσεων...

ΣΚΑΪ