Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Μουντιάλ: το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας

  • Written by 

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει το πρόγραμμα της ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου της Βραζιλίας, με το ματς της Αργεντινής κόντρα στη Βοσνία να κλέβει την παράσταση. 

Στις 12 το μεσημέρι (ώρα νέας Υόρκης) ξεκινά το πρώτο παιχνίδι για σήμερα, ανάμεσα σε Ελβετία και Ισημερινό. Πρόκειται για το πλέον αμφίρροπο παιχνίδι της ημέρας, καθώς οι δύο ομάδες αναμένεται να είναι αυτές που θα διεκδικήσουν, μαζί με τη Γαλλία, την πρώτη θέση στον 5ο Όμιλο, και η ομάδα που θα κερδίσει στο μεταξύ τους παιχνίδι θα έχει ένα πολύ σημαντικό προβάδισμα.

Στις 3 το μεσημέρι η Γαλλία με την Ονδούρα, επίσης για τον 5ο Όμιλο, όπου υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί και δεν είναι άλλο από τους Τρικολόρ, που θεωρούνται η πιο ισχυρή ομάδα του ομίλου και αναμένεται να "καθαρίσουν" το σημερινό ματς – αν και η χθεσινή νίκη της Κόστα Ρίκα επί της Ουρουγουάης μπορεί να λειτουργήσει ως... οδηγός για την Ονδούρα, στην προσπάθειά της για μία έκπληξη...

Το τελευταίο ματς της ημέρας είναι αυτό ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Βοσνία στις 6 το απόγευμα, για τον 6ο Όμιλο. Πρόκειται για τις κατά τεκμήριο πιο ισχυρές ομάδες του ομίλου, που αναμένεται να πάρουν τις δύο πρώτες θέσεις και την πρόκριση στην επόμενη φάση (οι άλλες δύο ομάδες είναι η Νιγηρία και το Ιράν, που αγωνίζονται τη Δευτέρα μεταξύ τους), και το σημερινό παιχνίδι πιθανότατα θα κρίνει την πρωτιά, με τους Αργεντίνους πάντως να θεωρούνται φαβορί.