Log in
A+ A A-

Το New Greek TV στην προπόνηση του Ολυμπιακού στο New Jersey

Το New Greek TV συνάντησε τους παίκτες του Ολυμπιακού στο New Jersey και παρακολούθησε την προπόνηση των «ερυθρολεύκων» στο γήπεδο του Pingry School. Διαβάστε το ρεπορτάζ και δείτε το βίντεο.

Στα βοηθητικά γήπεδα του Pingry School, στο New Jersey, σε όχι πολύ μακρινή απόσταση από το Μανχάτταν, πραγματοποίησε αυτήν την εβδομάδα την προετοιμασία του ο Ολυμπιακός για το παιχνίδι με την Μάντσεστερ Σίτυ. Οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επιλέξει, ουσιαστικά, ως «βάση» την περιοχή, παρά το γεγονός ότι, μετά την μεταφορά του αγώνα με την Μίλαν από τη Νέα Υόρκη στο Τορόντο, δεν υπήρχε κάποιο ματς στην Τριπολιτειακή περιοχή.

Οι εμφανίσεις των Πρωταθλητών Ελλάδος στο International Champions Cup αφήνουν αισιόδοξα μηνύματα, με τους φίλους του Ολυμπιακού να θεωρούν ότι ίσως έφτασε η στιγμή για μια πιο έντονη «υπέρβαση» στην Ευρώπη. Από την πλευρά τους, οι ποδοσφαιριστές κρατούν χαμηλούς τόνους, αν και δεν κρύβουν ότι, με δεδομένο ότι η ομάδα ενισχύθηκε, στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ ίσως δοθεί ευκαιρία για κάτι καλύτερο.

«Αυτήν την στιγμή, απολαμβάνουμε ένα τουρνουά κόντρα στις καλύτερες ομάδες. Είναι μια διοργάνωση που κάνει καλό στο πρεστίζ του Ολυμπιακού. Άλλωστε, θεωρούμε ότι τα πηγαίνουμε καλά», επισημαίνει, μιλώντας στο New Greek TV, ο Χαβιέ Σαβιόλα, ο οποίος, όπως και άλλοι συμπαίκτες του κατά το πρόσφατο παρελθόν, εντυπωσιάστηκε από το «ερυθρόλευκο» στοιχείο στις ΗΠΑ.

«Η αλήθεια είναι ότι ήταν μια έκπληξη για εμάς. Δεν περιμέναμε όλη αυτήν την υποστήριξη», τονίζει ο Αργεντινός σούπερ σταρ, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και ο νεοαποκτηθείς Ομάρ Ελαμπντελαουί.

«Είχα ακούσει ότι υπήρχαν οπαδοί εδώ, αλλά δεν ήξερα ότι ήταν τόσοι πολλοί. Είναι σημαντικό ότι ο Ολυμπιακός έχει αυτόν τον κόσμο και εκτός Ελλάδος», τόνισε ο Ελαμπντελαουί.

Από την πλευρά του, ο προπονητής των Πρωταθλητών Ελλάδος είχε την ευκαιρία να δέσει με την υπόλοιπη ομάδα τα μεταγραφικά αποκτήματα του καλοκαιριού. Κάποιοι μάλιστα πραγματοποίησαν ελπιδοφόρες εμφανίσεις. Όπως ο νεαρός Ανδρέας Μπουχαλάκης, που κέρδισε εγκωμιαστικά σχόλια με το εντυπωσιακό τέρμα που πέτυχε κόντρα στην Μίλαν.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα αυτό το ωραίο γκολ. Ευτύχησα να καταφέρω να σουτάρω από αυτήν την θέση και να στείλω την μπάλα στα δίχτυα.», ανέφερε στο New Greek TV ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ξεκαθαρίζοντας όμως ότι δεν πρόκειται να μείνει μόνο σε αυτό το τέρμα, καθώς γνωρίζει πως πρέπει να δουλεύει για να βελτιωθεί. Μάλιστα, πιστεύει ότι έχει την δυνατότητα να καθιερωθεί, παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός παρουσιάζει πληρότητα στο ρόστερ του.

«Ο Ολυμπιακός δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς ποδοσφαιριστές, όπως επίσης και ο προπονητής. Εφόσον δουλεύεις, μπορείς να έχεις τις ευκαιρίες. Εγώ θέλω να του αποδείξω ότι δεν είμαι άδικα εδώ και αξίζω μια θέση στο ρόστερ.», τονίζει ο σκόρερ του εκπληκτικού γκολ κόντρα στην Μίλαν.

Για να προκριθεί ο Ολυμπιακός, χρειάζεται νίκη δική του επί της Μάντσεστερ Σίτυ και ήττα της Λίβερπουλ από την Μίλαν. Σε περίπτωση που συμβεί αυτό, θα αγωνιστεί στον μεγάλο τελικό, ο οποίος θα πραγματοποιηθει στο Sun Life Stadium της Φλόριδα, στις 4 Αυγούστου.