Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

Δείτε Βίντεο: Στα δικαστήρια ο Άλεκ Μπόλντουιν με φερόμενη ως... πρώην ερωμένη

Ένταση επικράτησε στα Δικαστήρια του Μανχάταν κατά την διάρκεια της δίκης για την μήνυση που έχει υποβάλει ο γνωστός ηθοποιός Άλεκ Μπόλντουιν εναντίον της Καναδέζας συναδέλφου του Genevieve Sabourin.

Όλα συνέβησαν όταν ο δικαστής διέταξε την απομάκρυνση της κατηγορούμενης και την 30ήμερη κράτησή της για ανάρμοστη συμπεριφορά στο δικαστήριο αφού, καθ' ΄όλη την διάρκεια της κατάθεσης του Μπόλντουιν, τον διέκοπτε και φώναζε συνεχώς πως λέει ψέμματα. Πλέον καθίσταται αμφίβολο εάν η Sabourin θα έχει την δυνατότητα να καταθέσει και να δώσει αυτοπροσώπως την δική της διάσταση στο Δικαστήριο.

Η υπόθεση, η οποία έχει προκαλέσει αίσθηση στην σόουμπιζ, έχει λάβει διαστάσεις σκανδάλου, αφού η Sabourin ισχυρίζεται ότι είχε σεξουαλικές σχέσεις με τον γνωστό ηθοποιό και τον κατηγορεί πως έπαιξε με τα αισθήματά της και την παράτησε. Η αντιπαράθεσή τους έφτασε στα Δικαστήρια, καθώς ο Μπόλντουιν αποφάσισε να της υποβάλει μήνυση, μετά από επεισόδια που είχε προκαλέσει εναντίον του ιδίου και της συζύγου του, ορισμένα εκ των οποίων σημειώθηκαν ενώπιον αυτοπτών μαρτύρων.

Χαρακτηριστικότερη ήταν η περίπτωση κατά την οποία η Sabourin άρχισε να φωνάζει έξαλλη προς τον ηθοποιό μέσα στο Lincoln Center ενώ υπήρξαν περιπτώσεις κατά τις οποίες έφτασε μέχρι και έξω από το σπίτι του, φωνάζοντας και καθυβρίζοντας σε έξαλη κατάσταση.

Σε ό,τι αφορά στην γνωριμία τους, ο Μπόλντουιν υποστηρίζει πως την γνώριζε από παλιά επαγγελματική τους συνεργασία και ότι η μόνη επαφή που είχαν εκτός εργασίας ήταν ένα δείπνο, σκοπός του οποίου ήταν απλώς να της προσφέρει τις επαγγελματικές του συμβουλές.

Media