Log in
A+ A A-

Συγκέντρωση στην Νέα Υόρκη με Στέφανο Κασσελάκη

Featured Συγκέντρωση στην Νέα Υόρκη με Στέφανο Κασσελάκη New Greek TV

Κατά την επίσκεψη του στο εστιατόριο Terroir στην Tribeca της Νέας Υόρκης την Παρασκευή, ο Στέφανος Κασσελάκης μίλησε με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ στις ΗΠΑ και με δίαφορους ομογενείς που είχαν συγκεντρωθεί να τον γνωρίσουν.

 

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν έδωσε καμία δήλωση στα δημοσιογραφικά μέσα, αλλά όταν ρωτήθηκε για τις δηλώσεις του Νίκου Φίλη σχετικά με την διαγραφή Στέφανου Τζουμάκα, ο κ. Κασσελάκης είπε: “Εγώ κέρδισα τις εκλογές.” 

Στην συγκέντρωση, μαζεύτηκαν περίπου 50 άτομα της ομογένειας, κυρίως νέοι απόδημοι. Ο κ. Κασσελάκης ήταν κοινωνικός και ευδιάθετος με όλους τους καλεσμένους. Μερικοί παρευρισκόμενοι του έδωσαν θερμές ευχές και ευχήθηκαν καλή επιτυχία. Ο ίδιος αναφέρθηκε σε προοδευτικές πολιτικές που προσπαθεί να επιδιώξει. 

Στην συγκέντρωση παραβρέθηκε κι ο Όθωνας Ηλιόπουλος, ο Βουλευτής Επικράτειας ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος ανέφερε στα δημοσιογραφικά μέσα ότι οι ίδιοι κάνουνε παραπολιτική και τους παρότρυνε να συζητήσουν για τις πολιτικές αλλαγές του κ. Κασσελάκη. Όσον αφορά την διαγραφή του κ. Τζουμάκα, ο κ. Ηλιόπουλος είπε ότι δεν πρόκειται για διάσπαση κόμματος, όπως είχε αναφερθεί από δημοσιογράφους. 

Ο Υπεύθυνος ΣΥΡΙΖΑ στην Νέα Υόρκη Αντώνης Γουδαλάκης δήλωσε ότι η συγκέντρωση ήταν μια επιτυχία και μάζεψε νέους που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν την “σύγχρονη αριστερά που εκφράζει ο πρόεδρος.”