Warning
  • JUser: :_load: Unable to load user with ID: 98
Log in
A+ A A-

May 2014

Ελεύθερος λοχίας των ΗΠΑ που κρατούταν από τους Ταλιμπάν

Ελεύθερος να επιστρέψει στην πατρίδα και την οικογένειά του είναι ο λοχίας του Αμερικανού στρατού, Μπόου Μπέργκνταλ, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, πέντε χρόνια μετά την απαγωγή του από τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.

  • Published in ΗΠΑ

Ηuffington Post: Οι επτά πιο γνωστές Λέσχες

Μυστικές κοινωνίες εξακολουθούν να υπάρχουν ακόμα και σήμερα ωστόσο με την έλευση του διαδικτύου η ύπαρξή τους αλλά και τα μυστικά τους δύσκολα κρύβονται.

Toυρκία: Σύλληψη δημοσιογράφου του CNN στην πλατεία Ταξίμ

Eπεισόδια, συλλήψεις και ένταση για ακόμη μία φορά στην Πλατεία Ταξίμ της Κων/πολης, με αφορμή αυτήν την φορά την συμπλήρωση ενός έτους από τις περσινές συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την Κυβέρνηση Ερντογάν. Ο Ερντογάν εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως όποιος κατέβει στις πορείες, θα συλλαμβάνεται.

Στην Εφές Αναντολού ο Ντούσαν Ίβκοβιτς

Επιστροφή στους πάγκους για τον Ντούσαν Ίβκοβιτς!  Όχι στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό όμως, αλλά την Τουρκία, αφού, όπως ανακοίνωσε ο μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, ο "Ντούντα" αναλαμβάνει τα ηνία της Εφές Αναντολού από την επόμενη σεζόν.

Ο Καρμέλο "βλέπει" Νικς

Ένα βήμα πιο κοντά στην παραμονή του στους New York Knicks, τουλάχιστον μέχρι το 2015, βρίσκεται ο Καρμέλο Άντονυ, σύμφωνα με όσα προκύπτουν και από τις δηλώσεις του προέδρου της ομάδας, Φιλ Τζάκσον.

Συνεχίζονται οι εγγραφές για το camp της Superleague Athletic Academy

Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον για συμμετοχή στο ποδοσφαιρικό camp της Super League Athletic Academy, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Ιουνίου έως και τις 3 Ιουλίου στο Aviator Sports Arena, στο Brooklyn, παρουσία, μεταξύ άλλων, των "χρυσών"παιδιών του 2004, Άγγελου Μπασινά και Γιούρκα Σεϊταρίδη.

Subscribe to this RSS feed